twitter borsatoBen hield van schrijven. Vroeger schreef ze stapels brieven en verstuurde grote aantallen kaartjes om het contact met geliefden en vrienden te onderhouden. Internet bood nieuwe mogelijkheden: websites, Hyves, Twitter en toen ook Facebook. Ben was er steeds bij en druk met schrijven en contacten onderhouden. Ze hield ook haar populariteit op Twitter bij o.a. de top 10 van meest gelezen twitteraars in NL en natuurlijk ook haar concurrenten. Op een keer vroeg ze aan Tom Beek "Wie is die Borsato?".

Haar eerste blogs werden gepubliceerd op briljantbenny.nl en voor onze kleinkinderen op vanomaben.nl. Over NLP schreef ze op nlnlp-blogspot.nl. In de loop van de tijd werd briljantbenny.nl omgezet naar benlicher.nl en blogspot naar nlpmij.nl.

De blogs die meegingen naar benlicher.nl beginnen in 2006. In 2012 stopte Ben met het schrijven van blogs. Ze had toen net breinbreier.nl galanceerd en vlak daarna ook schoonvel.nl. Begin 2014 verschenen de allerlaatste blogs, over de periode rond haar operatie.

De serie hieronder begint met het oudste artikel, het meest recente artikel vind je dus aan het eind.