Ben heeft in haar leven veel gefotografeerd. Ze schoot rolletjes vol in Afrika en we hebben aardig wat plakboeken met foto's uit die tijd.  Terug in Nederland maakte Ben af en toe eens een foto en dan meestal tijdens vakanties. In 2008 kreeg Ben haar eerste digitale camera en toen ging ze los. In één jaar tijd maakte ze ruim 15.000 foto's. De tijd van zuinig zijn met de fotorolletjes was voorbij. Ben en haar camera waren van toen (bijna) onlosmakelijk verbonden. Waar Ben was, was ook een camera, want al snel had ze er 3 en een serie lenzen, voor veraf en voor heel dichtbij. Het 3e toestel, een compact model, zat altijd in haar tas.

In 2008 begon Ben ook met het publiceren van foto's op flickr en werd ze geïnspireerd om foto's te maken rond bepaalde thema's, zoals 'ik wacht op' en 'project 365'. In totaal staan er 2760 foto's van Ben op flickr. Hieronder vind je een aantal thema's en projecten die Ben zelf heeft samengesteld en die via deze links op flickr te zien zijn. Sommige foto's kom je ook bij andere thema's/projecten tegen.

Let op! De rechten op alle foto's behoren toe aan Bas Licher. Wil je een foto gebruiken, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veel kijkplezier!

sedum in bloei

orlando 2010

sneeuw winter 2009

ik wacht op

bloemen

stilleven

één object 365 dagen

missie 24

macro maandag

project 365

Frankrijk 2008

dieren

vogels

paddestoelen

zwanen

collages

katten

99 dagen op flickr

ogen

stop de auto schatje

water

Ben's favorieten

glasblazen

waterlelies

Vecht en Loosdrechtse plassen

leven in een sloot

Agapanthus

pink lily

queen Anne's lace

bloemen, 27-jarig huwelijk

Hydrangea in bakje

één dag in het leven van een gele cactusbloem

Hydrangea, zomer 2008

Hydrangea, zomer 2008 (2)

Heracleum spondylium

Sepia en andere rare kleuren

zwart/wit

Nuphar luteum

insecten & bloemen

bomen

Cirsium arvense

meest interessant

Scheveningen 2008

Amsterdam-rijnkanaal

minst bekeken