Deze Nieuwe Maan om 13.36, is een echt nieuw begin met de Zon en de Maan in Ram. De perfecte dag om nieuwe ideeën te ontwikkelen en iets nieuws te ondernemen. Het is nu het moment om je af te vragen wat je werkelijk wilt en om dat ook te gaan doen. Alles is nu mogelijk, en als je daarin gelooft dan krijg je het ook voor elkaar. Ik zal jullie niet lastig vallen met de astrologische details, maar de stand van de planeten is werkelijk gunstig.

Ram gaat ook over sport en beweging, dus als je je wintervet kwijt wilt of die voorjaarsmoeidheid aan wilt pakken, maak dan een plan om lekker te gaan bewegen. Van een stevige wandeling, een half uurtje per dag, knap je geweldig op. Werk in de tuin of ga ergens als een kind in het gras rollen. Laat de naweeën van de afgelopen periode, die best heftig kon zijn vanwege de verduisteringen vorige maand, van je afglijden. Ga naar buiten, dat kun je letterlijk of figuurlijk nemen, je hebt de sterren mee! Onafhankelijkheid, zelfvertrouwen en daadkracht horen bij deze Zon/Maan in Ram.

En als je jezelf doelen hebt gesteld die langer dan een flits duren om ze te bereiken, dan kun je de projectplanning volgens de Maanfasen gebruiken. Dane Rudhyar heeft de verschillende Maanfasen beschreven (The Lunation Cycle) en Michael Meyer heeft ze vertaald naar een Maanplanning. Ik heb er een korte samenvatting gemaakt voor niet-astrologen :-).

Dinsdag 17 april 13.36 Nieuwe Maan (dag 0 tot 3,5)
Interne formulering van je plan Formuleer voor jezelf, in alle rust het resultaat dat je wilt bereiken. Maak een Maanplanning en bepaal welke middelen, vaardigheden en mensen je erbij nodig hebt. Als je een project hebt dat langer duurt, bedenk dan haalbare maan(d)elijkse mijlpalen. Denk aan OPZET en loop eventueel het loopje van de Logische Niveaus in deze fase, om meer inzicht te krijgen in je plan.

Vrijdag 20 april 18.49 (dag 3,5 tot 7)
Beweging Neem de eerste stap zodat er iets gebeurt. Concentreer je op een helder actieplan en ga ermee aan de slag. Ga er iets aan doen, maar blijf realistisch en geconcentreerd.

Dinsdag 24 april 08.35 Eerste Kwartier (dag 7 tot 11,5)
Moment voor actie - overwin traagheid Nu is de tijd om productief en routinematig met de activiteiten bezig te zijn. Zorg voor het kader en een goeie organisatie. Intense activiteiten.

Zaterdag 28 april 08.46 (dag 11,5 tot 15)
Blijf actief en overwin hindernissen Onverwachte reële problemen kunnen opduiken. De creativiteit die bij deze fase hoort, geeft je de gelegenheid om hindernissen weg te werken. Wordt niet overmoedig en overwerk je niet. Denk aan je gezondheid.

Woensdag 2 mei 12.09 Volle Maan (dag 15 tot 18,5)
Vervulling en de belofte van succes en mislukking Nu je resultaten zichtbaar worden, kun je ook de gebreken zien. De toekomst biedt mogelijkheden om mislukkingen goed te maken. Teamwork, het samenwerken met anderen, vraagt nu aandacht. Ook als je bezig bent met een persoonlijk proces, is het nu de tijd om anderen erbij te betrekken of het naar buiten te brengen. Als er veel mis is gegaan, moet je misschien je plan aanpassen.

Zondag 6 mei 11.21 (dag 18,5 tot 22,5)
Sociale uitwisseling en de noodzaak voor betekenis Zakelijke overeenkomsten, contracten afsluiten en eventueel je werk afstemmen met anderen. Ben je met persoonlijke ontwikkeling bezig, dan is het toch belangrijk om met anderen te communiceren. Hou je koers aan, al lijkt het soms lastig.

Donderdag 10 mei 06.27 Laatste Kwartier (dag 22,5 tot 26)
De crisis van de belangrijkheid - integreer het verleden Zelfs als deze Maanplanning persoonlijke ontwikkeling inhoudt, moet je nu kijken hoe anderen daarop reageren. Tijd voor zelfreflectie en alles in een breder perspectief plaatsen. Bevrijd jezelf van oude patronen die niet meer nuttig zijn zodat er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je planning niet zo geweldig verliep, vergeet het en ga verder. De komende Nieuwe Maan zit weer vol met nieuwe mogelijkheden.

Zondag 13 mei 16.32 (dag 26 tot 29,5)
Oogst van deze cyclus en toekomstige mogelijkheden Deze laatste fase is niet noodzakelijk een rustige. Het kan best zijn dat je van alles aan het afronden bent en ideeën krijgt voor iets nieuws.

Woensdag 16 mei 21.27 Nieuwe Maan
De cyclus houdt op, gaat verder en begint opnieuw.

Een prachtig kalendertje van de Maan in al haar fasen

Edit: Ik schrijf aan het eind van elke fase een stukje over m'n eigen belevingen. Die koppen zijn gelinkt.

Dinsdag 17 april 13.36 Nieuwe Maan (dag 0 tot 3,5).
Interne formulering van je plan.
Die projectplanning met de Maan, daar ben ik al een paar jaar mee bezig. Niet altijd even actief of bewust. Het schrijven erover afgelopen MAANdag heeft me gestimuleerd om het deze Maan weer eens bij te houden. Hoe werkt het uit in de praktijk. Ik heb bedacht dat ik Briljantbenny.nl helemaal ga opknappen en ook actief ga onderhouden. De interne formulering van m'n plan.

Briljantbenny heb ik ergens in de vorige eeuw geregistreerd en 2 jaar geleden pas iets mee gedaan. In een paar uur tijd in elkaar geflanst en er verder niet zo veel aandacht aan besteed. Ondertussen heb ik toch redelijk wat (terugkerende) bezoekers per dag. Voor die trouwe bezoekers ga ik er dus maar eens werk van maken. Ik ga regenboogkleuren gebruiken. Regenboogkleuren, chakrakleuren. Ik wil er ook heel bescheiden wat advertenties opzetten. Als ik de kosten kan financieren en wat overhou voor een goed doel, dan ben ik tevreden. Ondertussen zijn we druk met de nieuwe RaSite. Streven is vanavond online, of dat gaat lukken? We moeten nog wat technische mankementen oplossen. Het afronden van de vorige fase is dus nog lekker aan de gang.

2 Nieuwe projecten die woensdag zomaar begonnen, zijn ook zomaar weer afgelopen. Hmm, wat moet ik daar van denken? We hebben gister ons reisje naar London geboekt en geregeld. Begin juni gaan we een training volgen (Patterns of Physical Transformation, poehpoeh) en we hebben dan ook een afspraak met Kate en Hugh. Ze hebben een voorstel voor ons, mailde Kate gister. Ik denk dat ik weet waar het over gaat en dat is NLP en heeeel spannend :-), zakelijk gezien. Dat zijn nieuwe bewegingen die de kosmos spontaan voor ons in petto had.

Van m'n natuurgeneeskundige, die maandag m'n bloed nakeek, moet ik meer bewegen. Haha, hoezo NM in Ram? Het bouwen van een site heeft niet zo veel met fysieke beweging te maken. Dat is uren achter de PC zitten. Het thema van de volgende fase, die vanavond begint, is 'beweging'. Morgen komen de kleinkinderen, dan kan ik plenty bewegen :-).

Trouwens die 2 stoeltjes die op m'n wensenlijstje van de vorige NM stonden... Het nichtje van Babs gaat emigreren en het bankstel niet ... Dus in plaats van 2 stoeltjes hebben we nu 2 bankjes. Ze staan prachtig en zitten heerlijk. Er heeft al iemand op gelegen voor een hypnose. Die was snel helemaal ontspannen :-). Bedankt nichtje en bedankt kosmos. En hou het blog van Annet in de gaten als je geïnteresseerd bent in Tibet, kosmos en communicatie. Ze gaan hun droomreis maken. Geen 7 jaar maar 4 keer 7 dagen.

Vrijdag 20 april 18.49 (dag 3,5 tot 7),
Beweging
De RaVisie site kan nog niet online. We zijn nog niet klaar en we staan nog steeds op de verkeerde server. De kleinkinderen waren er zaterdag, nergens anders aan gedacht :-). Op zondag ben ik bezig geweest om de kleuren uit te zoeken voor de benlicher site. Regenboogkleuren. Ik ben daar heel blij mee. Toen ik daarmee bezig was, ben ik ook verdwaald op internet. Leuke (gratis en copyright-vrije) foto's en plaatjes verzameld. Erg lui en geen inspiratie om iets te doen. Zon in Stier en Mars in het 8e huis :-). En iets om in de volgende fase te overwinnen :-). Nu blijf ik dus gewoon lui. Toch heb ik tussen de bedrijven door al heel wat verzonnen voor de site. In mijn hoofd is alles rond. 

Volgende fase: Dinsdag 24 april 08.35 Eerste Kwartier (dag 7 tot 11,5)
Moment voor actie - overwin traagheid

Dinsdag 24 april 08.35 Eerste Kwartier (dag 7 tot 11,5)
Moment voor actie - overwin traagheid.
Nu is de tijd om productief en routinematig met de activiteiten bezig te zijn. Zorg voor het kader en een goeie organisatie. Intense activiteiten. Dat van die intense activiteiten is wel waar, alleen voor aan andere website. Die is helemaal prachtig. Ik zie het toch ook als voorbereiding op brilantbenny. Ik ben een ochtend bezig geweest en de basis ligt er. Maar die Rasite moet eerst af. Gister de hele dag training gegeven dus even uitblazen vandaag.

Op naar de volgende fase. Die duurt tot woensdag, dan is het Volle Maan.

Zaterdag 28 april 08.46 (dag 11,5 tot 15)
Blijf actief en overwin hindernissen

Zaterdag 28 april 08.46 (dag 11,5 tot 15)
Blijf actief en overwin hindernissen
"Onverwachte reële problemen kunnen opduiken. De creativiteit die bij deze fase hoort, geeft je de gelegenheid om hindernissen weg te werken. Wordt niet overmoedig en overwerk je niet. Denk aan je gezondheid."

Het reële probleem? Dat was in de afgelopen dagen het werk aan die andere website. En omdat we nog steeds op de verkeerde server zitten en daardoor alles heel traag is, schiet het niet op. Ik heb er al wat NLP tegenaan gegooid want anders verlies ik mijn geduld. Wel, dat was een creatieve actie om hindernissen weg te werken. Het was heerlijk weer, dus we hebben ook lekker buiten gezeten bij het water. Een strakke blauwe lucht en een lekker windje. Heel gezond :-).

Het is morgen Volle Maan, 's middags om 9 minuten over 12. Dan begint de volgende fase: "Vervulling en de belofte van succes en mislukking". En dat geduld verliezen, dat hoort ook bij de Volle Maan. Vooral deze keer met de Maan in Schorpioen en de Zon in Stier. Ik ga maar eens even de diepte in om uit te zoeken waar dat ongeduld vandaan komt. Als m'n afspraak morgen niet uitloopt kan ik in 't NLP Atelier lekker mediteren. Misschien moet ik mijn doel gewoon bijstellen. Sommige dingen zijn eenmaal belangrijker dan andere.

De volgende fase

Woensdag 2 mei 12.09 Volle Maan (dag 15 tot 18,5)
Vervulling en de belofte van succes en mislukking
"Nu je resultaten zichtbaar worden, kun je ook de gebreken zien. De toekomst biedt mogelijkheden om mislukkingen goed te maken. Teamwork, het samenwerken met anderen, vraagt nu aandacht. Ook als je bezig bent met een persoonlijk proces, is het nu de tijd om anderen erbij te betrekken of het naar buiten te brengen. Als er veel mis is gegaan, moet je misschien je plan aanpassen."

Woensdag 2 mei 12.09 Volle Maan (dag 15 tot 18,5)
Vervulling en de belofte van succes en mislukking
"Nu je resultaten zichtbaar worden, kun je ook de gebreken zien. De toekomst biedt mogelijkheden om mislukkingen goed te maken. Teamwork, het samenwerken met anderen, vraagt nu aandacht. Ook als je bezig bent met een persoonlijk proces, is het nu de tijd om anderen erbij te betrekken of het naar buiten te brengen. Als er veel mis is gegaan, moet je misschien je plan aanpassen."

Zondag: Ik heb m'n doel aangepast. Wat? Ik heb het aan de kant gezet. Voorlopig. Het werken aan de RaVisie site slurpt al m'n aandacht. Ik raakte behoorlijk gefrustreerd dat ik alsmaar nog niet aan benlicher toe kwam dus tijdens de Volle Maan dag afgelopen woensdag heb ik het besluit genomen om dat maar even te laten rusten. 'Even' moderniseren. Een ander programma (OpenSource) ... veel meer mogelijkheden. Van alles uitzoeken en uitproberen dus het duurt allemaal langer dan dat we dachten. We zijn verliefd (op de nieuwe site) en werken er elke vrije minuut aan. Bijna bijna bijna klaar.

We zijn een dag werk kwijtgeraakt en een dag tijd verloren door de migratie van de ene naar de andere provider. Allemaal onvoorzien, maar gisteravond waren we weer zover als donderdagavond, toen we offline gekwakt werden. Ietsje verder zelfs. En de helpdesk van de nieuwe provider heeft ons uren zeer vriendelijk en geduldig geholpen, nadat ze ons in de problemen hadden gebracht. Zie je mijn ogen al uitpuilen :-). Ik dacht dat ik een pokerface kon trekken, maar de NLP-ers die me kennen weten dat dat niet zo is :-), daar ben ik een open boek voor vanwege die ogen, en ik doe ook iets met m'n neusvelugels :-). En Jan en Janneke hebben vandaag ook weer fantastisch geholpen. Echte :-) glimlach daarvoor.

't Waren echt Volle Maan dagen. 2 Weken geleden, tijdens Nieuwe Maan was ik vlak voor die tijd onderweg naar een klant en verdwaald. Had steeds de NM in gedachten, maar op een gegeven moment heb ik toch mijn BasBas gebeld om hulp; dat was precies op het moment van de NM. Vier minuten over half twee. Wonderwel zat ik vlakbij het pand waar ik moest zijn, ik had om half twee een afspraak en kwam 10 minuten te laat bij klant aan, maar ik had al gebeld dat ik verdwaald was. Geen ramp. Ik heb lieve klanten :-). Moest zelfs eerst maar even bijkomen en koffie drinken - van klant - want zelf gaat hij echt uit z'n dak als hij te laat is... Nou ja ik coach niet voor niks :-) dus dat hebben we gelijk getackeld, relax ... sommige dingen heb je gewoon niet onder controle. Ik heb het maar niet over de NM gehad.

Afgelopen woensdag zat ik met een klant in 't NLP Atelier en zij wilde ook mediteren met de VM dus we zijn op tijd gestopt en vertrokken. En zo vlak voor het exacte moment van de VM (tenminste volgens m'n autoklokje) was het belachelijk druk onderweg van Woudenberg naar Zeist, zat ik achter een trekker, stopte voor een begrafenisstoet terwijl ik alsmaar thuis wilde zijn om de VM samen met Bas te vieren, maar ik zat in de auto. Ik heb me geconcentreerd op de dingen die ik zag. Volgens mij was er ander licht ... misschien kwam het ook doordat ik heel rustig werd, focus ... en ik zag bloemen. Bloeiende Kastanjebomen, Seringen, Paardebloemen en bij onze voordeur een laat Maarts Viooltje :-). Daar moest ik van glimlachen. Lijkt m'n benlicher.nl wel. 3 Minuten na het exacte moment van de VM was ik thuis en hebben Bas en ik samen gemediteerd en geknuffeld. Sindsdien kan ik het gewoon allemaal weer op z'n beloop laten. Benbriljant komt wel. Dus ja, die gebreken heb ik wel ingezien. Geen realistische plannen gemaakt. Te afhankelijk van factoren die ik niet onder controle heb. Te ambitieus.

Onze hypnose CD is eindelijk klaar. We hebben nu dozen met cd's hier staan en het komt allemaal mooi rond op het juiste moment. Op 9 juni 1998, en ja, om 9 uur 's morgens, was de eerste afspraak van RaVisie met een betalende klant, dus dat is ook de bedrijfshoroscoop van RaVisie. Mijn ex-lerares Astrologie, vond dat een beter tijdstip dan de inschrijving bij de KvK op 7 mei. Dit jaar vieren we ons 9-jarig bestaan en wat is er nu leuker dan een nieuwe site, een hypnose CD lanceren en allerlei leuke cadeautjes weggeven rond zo'n feestdag?

Op 9 juni zijn we trouwens in Londen voor een training "Patterns of Physical Transformation" en gaan we uit eten met Kate en Hugh om spannende plannen te bespreken :-). Op 7 mei gaan we gewoon samen uit eten, alleen weet mijn BasBas dat nog niet. 9 Jaar hard werken, soms arm, soms rijk en altijd tevreden, door weer en wind, door dik en dun, we doen wat we te doen hebben met veel plezier! En een ander kerstkaart die we vorige kerst kregen: "Voor de Padre en Madre van de leukste NLP familie in Nederland!" En zo is 't.

De komende fase.... Sociale uitwisseling en de noodzaak voor betekenis Nou, die nieuwe site gaat ooit de lucht in, vanwege de CD moeten we ook nog datvanzelf.nl lanceren, oeps, dat wordt een bladzijde bestelformulier totdat we tijd hebben... Een mailing de deur uitdoen, een training geven en de workshop van zaterdag, voor zo'n 45 mensen, voorbereiden. De NLP Masters die komen assisteren bijpraten, genoeg te doen. Hmm, zakelijke overeenkomsten en contracten afsluiten... klinkt goed. Sociale uitwisseling zal wel lukken, een training en het comité van LVNG vanwege die workshop. Noodzaak voor betekenis: de nieuwe RaVisie site wordt de leukste NLP site in Nederlandstalige gebied. Let op, we organiseren al de leukste NLP opleidingen. Ik zal nog eens een keer beschrijven wat Pluto tr conjunct Mercurius voor mij gedaan heeft. De woorden moeten gezegd worden.

En ik heb m'n 'niet smart wel slim' doelstelling niet gehaald. Gewoon vergeten.
Die volgende fase begon:

Zondag 6 mei 11.21 (dag 18,5 tot 22,5)
Sociale uitwisseling en de noodzaak voor betekenis
Zakelijke overeenkomsten, contracten afsluiten en eventueel je werk afstemmen met anderen. Ben je met persoonlijke ontwikkeling bezig, dan is het toch belangrijk om met anderen te communiceren. Hou je koers aan, al lijkt het soms lastig.

"Zondag 6 mei 11.21 (dag 18,5 tot 22,5), Sociale uitwisseling en de noodzaak voor betekenis

Zakelijke overeenkomsten, contracten afsluiten en eventueel je werk afstemmen met anderen. Ben je met persoonlijke ontwikkeling bezig, dan is het toch belangrijk om met anderen te communiceren. Hou je koers aan, al lijkt het soms lastig."

Jawel, soms is het lastig, de puntjes-op-de-i-zetten-fase is aangebroken. We hebben al een paar keer naast elkaar gezeten de afgelopen dagen, 2 laptops op tafel en alles doorgelopen ... menu's checken, linken checken, titels checken, oude site ernaast ... hebben we nu echt alles overgezet? Zijn de meta-tags goed, klopt alles. Deze Maan fase 6 klopt in elk geval helemaal. Afstemmen en communiceren.

De site is nog in fase 1. De lucht in, naar boven, online is het doel!. We hebben een paar eisen: alle oude content moet over, alles wat te zien is moet functioneren en de url's moeten zoekrobotvriendelijk zijn.

En die vriendelijke adressen zijn de laatste perikelen. Het lukte eindelijk om die 'vriendelijke url's'-module te installeren, toen ging het mis. Werden we overal uitgekwakt. Heeft ruim anderhalve dag puzzelen gekost.

En Janneke, we hebben Stalytics ook aan de praat! Ik ben bijna scheel van het zoeken naar informatie en oplossingen :-). Het einde is in zicht. De site wordt enorm. 124 Pagina's content tot nu toe en er komen er nog wel een paar bij. Het blog gedeelte gaat natuurlijk gestaag groeien. Ik ga alle NLP-interventies zo beschrijven dat iedereen die dat wil, zelf met NLP aan de slag kan. Door het schrijven van dit blog heb ik er nu alle vertrouwen in dat het gaat lukken :-).

Morgenvroeg begint het Laatste Kwartier. Tijd voor bezinning.

Donderdag 10 mei 06.27 Laatste Kwartier (dag 22,5 tot 26)
De crisis van de belangrijkheid - integreer het verleden

Zelfs als deze Maanplanning persoonlijke ontwikkeling inhoudt, moet je nu kijken hoe anderen daarop reageren. Tijd voor zelfreflectie en alles in een breder perspectief plaatsen. Bevrijd jezelf van oude patronen die niet meer nuttig zijn zodat er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je planning niet zo geweldig verliep, vergeet het en ga verder. De komende Nieuwe Maan zit weer vol met nieuwe mogelijkheden.

 

Donderdag 10 mei 06.27 Laatste Kwartier (dag 22,5 tot 26)
De crisis van de belangrijkheid - integreer het verleden
Zelfs als deze Maanplanning persoonlijke ontwikkeling inhoudt, moet je nu kijken hoe anderen daarop reageren. Tijd voor zelfreflectie en alles in een breder perspectief plaatsen. Bevrijd jezelf van oude patronen die niet meer nuttig zijn zodat er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je planning niet zo geweldig verliep, vergeet het en ga verder. De komende Nieuwe Maan zit weer vol met nieuwe mogelijkheden.

Donderdagavond hadden we eindelijk de links onder controle en hebben we een privé deel op de site aangemaakt zodat ik al mijn researchmateriaal voor het schrijven bij elkaar heb!!

Misschien kan ik vanaf de volgende Nieuwe Maan - woensdag - wel aan benlicher.nl gaan werken. Hoewel het werk aan de ravisiesite enorm is, heb ik er heel veel zin in om van m'n privé web ook iets heel moois te maken. Ik zie wel hoe 't loopt. Ik ga het in ieder geval weer bijhouden voor mezelf.

Het is nu echt schrijven geblazen! Ik heb vrijdag ergens een nieuw kladBlog gemaakt, oh wat een heerlijke mogelijkheden allemaal.

Zaterdag gaven we een workshop voor de LVNG, hun bijscholingsdag. "Nieuwe NLP, hypnose en energie". Ongeveer 40 mensen in 't Atelier, dat ging precies. "Bevrijd jezelf van oude patronen die niet meer nuttig zijn zodat er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen." Dat kwam wel een paar keer ter sprake :-).

Vanmiddag gaat de laatste fase in. De fase van het zaad dat gelegd wordt voor de activiteiten van de volgende Nieuwe Maan periode. Vaak is dat onbewust. Pas later realiseer je je dat dat zo is. Ik denk dat ik ga mediteren. De drukte van de afgelopen periode loslaten en ruimte maken zodat die nieuwe ideeën inderdaad gelegd kunnen worden.

De volgende fase, de laatste dagen voor de Nieuwe Maan op woensdag.
Zondag 13 mei 16.32 (dag 26 - 29,5)
Oogst van deze cyclus en toekomstige mogelijkheden Deze laatste fase is niet noodzakelijk een rustige. Het kan best zijn dat je van alles aan het afronden bent en ideeën krijgt voor iets nieuws.

Zondag 13 mei 16.32 (dag 26 - 29,5)
Oogst van deze cyclus en toekomstige mogelijkheden Deze laatste fase is niet noodzakelijk een rustige. Het kan best zijn dat je van alles aan het afronden bent en ideeën krijgt voor iets nieuws.

Woensdag 16 mei 21.27 Nieuwe Maan
De cyclus houd op, gaat verder en begint opnieuw. In Nieuwe Maan 17 april en projectplanning kun je het overzicht nog eens lezen. Er hebben zich in deze laatste fase heel wat nieuwe dingen aangekondigd. En iemand die op de dag van de vorige NM aankondigde dat ze belangstelling had voor een opleiding heeft zich gistermiddag ingeschreven. Dat vind ik leuk, zo precies passend.

Zo zijn er meer dingen gebeurd die klopten met de Maanfasen. En ondanks dat ik niet aan de BenBriljant site ben toegekomen heb ik wel een heleboel voorbereid en weet ik precies wat ik ermee wil en ga doen. Deze Maan(d) stond bijna helemaal in het teken van de RaSite en ik denk nog steeds dat we in de laatste fase zijn. We hebben nog wat snelheidsproblemen weg te werken, eerst moeten we erachter komen waar dat aan ligt.

Vandaag m'n wensenlijstje maken, vanavond gaan we samen mediteren en dan hebben we altijd ook een gezamenlijk doel. Een nieuwe cyclus van groei en nieuwe dingen beginnen. Alles wat je in gedachten had nu maar eens werkelijk maken.