He Ben, Ik heb net het boek van Tolle uit: de kracht van het NU, en wat staat er op jouw site?

Hoe kun je nou naar binnen gaan? Je bent er al! Het is gewoon niet naar buiten kijken, dan ben je binnen! En concentreer je nergens op, laat alles gewoon voorbij komen alsof je naar een film kijkt. Het heeft niets met je ego te maken en alles met je Nu Zijn wat je Bent, Hier.

Weet je dat ik mij al jaren afvroeg hoe om te gaan met minder prettige gevoelens, emoties? Wegdrukken leek me geen optie, erover (blijven) praten geeft ze alleen maar energie en voeding.. ik wist het niet.. tot ik Tolle las, ineens voelde ik het: toeschouwer zijn. Laat ze komen maar denk niet, geen etiketten, geen verklaringen vinden, gewoon laten zijn.. kijk er naar. In het NU zijn. En weet je wat er gebeurt? Ze lossen op, ze verdwijnen.. het is echt geweldig, het werkt! Zo simpel eigenlijk.. Doeg! A.

> Goed he, ik liet me inspireren door het boek: Ik Ben Zijn, van Shri Nisargadatta Maharaj.
> Inderdaad, het heeft mijn 'leven gered'. Vorig jaar toen ik kanker had en door al die ellende ging. NU ZIJN. En ik werd er zo goed in dat ik soms niet meer wist wat het gister voor een dag was. Maar dat is NU weer over. Door NU te ZIJN wat ik BEN heb ik NU ook geen zorgen meer :-).

En ik heb zo'n heerlijke naam :-). Groet Ben