Dank je wel lieve Ben, je hebt zoveel voor mij betekend. Ik denk regelmatig aan jouw wijze woorden, de humor en hoor nog vaak je stem.Fijn dat ik je heb leren kennen. Bas en kinderen, heel veel sterkte gewenst met het grote gemis van deze mooie vrouw. Veel goeds en liefs Lucie

Lieve Ben, wat heb je me veel geleerd met jouw eigen wijze manier met de kracht van woorden! Een innerlijke omslag heeft er plaats gevonden door mijn kennismaking met jou en Bas. Mooi Mensch blijf schitteren aan het firmanent

Ben, wij hebben elkaar nooit persoonlijk ontmoet, maar wat jij uitstraalde en uitdroeg was bijzonder. Rust zacht en een mooie reis toegewenst........
http://Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dag lieve Ben. Je was een bijzonder mens. Ik heb veel van je geleerd en denk daar met dankbaarheid en plezier aan terug. Lieve Bas, voor jou, jullie kinderen en hun kinderen, heel veel sterkte en liefs. Liefs Henca

Lieve Ben, je was en bent voor mij zo waardevol. Als coach en trainer, maar bovenal als mens en wijze vrouw. See you in another life, dear friend.

Lieve Bas, Saar, Mijke, schoonzoons en kids' kiddies, ik wens jullie samen veel kracht, sterkte en liefde om jullie verlies te verwerken.

Dag prachtige, krachtige vrouw.
Bedankt voor alle wijze lessen, vol humor, liefde en passie.
Beste Bas, gecondoleerd en heel veel sterkte.
Liefs, Karine

Bon Voyage Ben! Kracht en liefde voor de achterblijvers.
http://mercurieux.nl

Lieve Ben,

Afgelopen twee weken was ik in Zuid-Afrika. Niet ver van de landen waar jij zo lang gewoond hebt. Zo was je toch nog een beetje bij ons ondanks het missen van jouw begrafenis. Aan Bas en de familie veel sterkte gewenst. Ik zal je nooit vergeten Ben. Rust zacht.

Liefs, Merel

Lieve Ben,
Je Bent niet meer en toch Ben je er zeker nog! Dank voor alles wat je mij geleerd hebt. Je vormde samen met Bas hét NLP duo! Je deed dit professioneel, betrokken en afgestemd op een ieder persoonlijk, waardoor er als een dolle geleerd werd .... Nogmaals dank, Ben!
Bas en andere dierbaren van Ben, heel veel kracht en moed bij het verwerken van dit verlies.

Lieve Ben,

Dank je wel voor de leerzame dagen die ik bij jullie heb mogen doorbrengen.
Lieve Bas, familie en dierbaren heel veel sterkte met het verlies van dit mooie mensch.

Lieve Bas, kinderen en kleinkinderen,
Dank voor de leerzame en bijzondere momenten die ik met jou Bas en met Ben heb mogen delen!
Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken!
Rust zacht Ben en goede reis!

Beste Bas, kinderen en kleinkinderen,

Heel veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie vrouw, moeder en oma.
Het was heel bijzonder Ben te mogen kennen en van jullie samen te leren.
Alle goeds toegewenst.

Lieve Bas,
Zo vaak keek ik even wat jullie aan het doen waren op facebook. En dan dacht ik "gelukkig, jullie genieten nog samen van zoveel dingen" .
Maar nu is ze dus toch vertrokken naar dat andere leven, jullie achterlatend met een enorme leegte. Want ik ken weinig mensen zo levendig en aanwezig als zij was.
Maar jullie ook achterlatend met zoveel fantastische herinneringen en ik denk wel in de wetenschap dat ze regelmatig even komt kijken of alles wel goed gaat.

Ik wens jou en jullie gezin heel veel sterkte en moed. Dat zoveel mensen van haar houden en haar dankbaar zijn (en jou zeker ook) zal zeker helpen.

Veel liefs

Dorien

Beste Bas,

Dank je wel dat je Ben zo'n eervolle, pure en respectvolle uitvaart hebt gegeven. Het was puur en één met natuur zoals Ben was.

Ik hoop oprecht voor je dat alle mooie momenten van de afgelopen 35 jaar het snel mogen winnen van het verdriet dat missen heet. Zoals je zelf zo mooi en treffend op de uitvaart aangaf geeft de toekomst je een nieuw verleden. Ik hoop dat alle mooie momenten van de afgelopen 35 jaar samen met Ben je de kracht zullen geven voor de toekomst.

Groetjes en sterkte.

Cor

Hej hoj Ben,

de wereld zal niet meer hetzelfde zijn zònder jou.. ik hoorde gisteren van iemand dat je in maart het tijdelijke voor het eeuwige hebt verruild..
In gedachten ben ik met de vele mensen & 2 hondjes die je achterliet..
Bas, dat je de kracht mag vinden om zònder je bijzondere vrouw Ben, verder te gaan.. May the Force be with you!

Jurgen

Dear wonderful Ben
You have left your body and it's pain. Now you are in a different dimension. Have a great time before we will meet again in love and peace with a lot of other great people. I am grateful to have met you in this life.

Lieve Ben,
Bedankt voor je prachtige verhalen.
Verhalen waarvan ik veel geleerd heb en die me nog elke dag inspireren.
Wat ben ik blij dat ik je heb leren kennen, en van je heb mogen leren...
Bas en kinderen heel veel sterkte gewenst met dit grote gemis.
Liefs, Lianne

Lieve lieve Ben,

ik herinner me je oneindige gulheid, zowel in het delen van je kennis als wat er op jouw pad was gekomen aan ervaringen, als grote hoeveelheden breiwol èn jouw aandacht, tips over gezond en gezonder, en liefde, èn ik herinner me hoe je tegelijk fierce en zacht kon zijn, streng én gevoelig. Wat heb ik veel aan je spiegels en aan je hugs gehad.

En alhoewel je al heel lang danste met de wetenschap van je eindigheid als belichaming van je licht, leek het of ondanks dat of misschien wel juist daardoor, steeds meer ging stralen en schijnend je licht delen.

Dat we elkaar lang niet 'in den lijve'gezien hebben doet aan dit alles niets aan af - ik bleef je zien, en nog voel ik je liefde, oneindig.
Dank je wel wat je voor mij en voor mijn vriendin betekent hebt.

Heel veel sterkte Bas en iedereen die haar liefhad en heeft.
http://caroliengeurtsen.nl

Lieve Ben,

Ooit voerden wij een mooi gesprek over de dood dat ik nooit zal vergeten...

Bas, familie en vrienden, ik wens jullie licht, moed en liefde bij het verlies van een heel bijzonder mens,

Aisha

Onvergetelijke Ben,

Wonderkind. Lief mooi mens. Wat een krachtig geweldig mens jou energie, kracht, inzichten, wijsheden en liefde voor het leven en bovenal je betrokken en openheid, je humor en je doorzetting vermogen. Je bent voor mij een heel belangrijk persoon in mijn leven en zal dat altijd blijven. Door onze gesprekken is er zoveel voor mij veranderd. De band met jou en Bas de liefde, de eenheid en zorgzaamheid een voorbeeld voor velen

Bij onze laatste ontmoeting in Amsterdam, gebeurde er zoveel alleen door elkaar aan te kijken. Heel veel dank voor alles.

Ben is niet weg! Ben zal er altijd zijn een deel van haar in zoveel mensen.

Bas, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht, met jullie grote verlies.

Tony Smits-van den Heuvel

Lieve Ben, Bas, kinderen en kleinkinderen,

Karel en ik kenden je niet persoonlijk maar wel via FB en de bijzondere dingen die Olaf altijd over je vertelde. Je was dan heel dichtbij.
We hopen dat, waar je nu bent, je misschien nog meer van je kinderen en kleinkinderen kan/mag genieten. Rust zacht lieve Ben.

Bas, kinderen en kleinkinderen,

Karel en ik wensen jullie alle kracht en sterkte om dit immense verlies te kunnen dragen.
http://www.masse-libre.eu

Dag mooie krachtige op eigen wijze Ben. Ik dacht vaak aan je en dat zal zo blijven, met je mooie gekleurde nagels, zachte zelfgebreide omslagdoeken, vaak blauw, je sigaretje, je liefdevolle gebaren en blik naar Bas, je warme stem, je advies en kennis in mooie verhalen.
Bas, heel veel sterkte en liefs voor jou, je familie en vrienden.

Sandra

dag Ben,
Dag onvergetelijke vrouw
Dankjewel

Lieve Bas,
Veel sterkte, nu en straks

Janine
http://Www.rispetto.nl

Ben heeft, samen met Bas, mij volop leren leven!
Wat verdrietig dat jij al zo jong dat leven hebt moeten verlaten.
Heel veel sterkte toegewenst aan Bas, kinderen en kleinkinderen.
Liefs,Caroline

Lieve Ben, goede reis.
Dank je wel voor al het moois en goede in ons leven en voor onze wereld, wat jij met jou Ben zijn, hebt gebracht.

Lieve Bas en familie, veel kracht en sterkte.

Woorden schieten te kort. De schakel is gebroken.
Weet dat je altijd in mijn herinnering blijft Ben.
Veel sterkte Bas. Ik leef met je mee.
Liefs, Patrick

Lieve Ben,
Bedankt voor alles en de blijvende mooie herinneringen, dankbaar dat ik je mocht leren kennen.
Bas, kinderen en kleinkinderen sterkte met jullie verlies.
Liefs, Jeanny

Lieve Ben,

Je was een geweldige vrouw die zoveel mensen op een positieve manier heeft geraakt. Je wordt door velen herinnerd, in gedachten en in hun hart.

Dank je voor alles wat je voor mij hebt betekend.

Rust in vrede.

Sterkte Bas, mijn gedachten zijn bij je.

Liefs,
Bjorn

De wereld is weer een mooi en waardevol mens kwijt geraakt. Op afstand met je kennis mogen maken en toch heb je een bijzondere indruk bij mij achter gelaten..... dankjewel en rust zacht.

Lieve Bas, Sarah, Mijke, Hugo, Yuh, Reo, Meàn en Baruch.

Via deze weg willen wij jullie veel sterkte wensen met dit enorme verdriet.
De keren dat wij Ben hebben mogen ontmoeten blijven ons voor altijd bij. Altijd een mooi wijs antwoord gehad op onze vragen van magnesiumvoetenbadjes tot bijenwasdoeken maken. Wij zullen het verbeteren van de wereld voort proberen te zetten. In gedachten zijn wij bij jullie.

Lieve groetjes Emma, Mila, Lotte, Coen en Saskia

My sincere condolences to the family. I had the pleasure to meet Ben Licher in 2009 and never forgot her. My blessings love and gratitude for having had the great pleasure to know her.
http://esthercoroneldeiberkleid.weebly.com

We met her 35 years ago. The first Dutch person I ever met and the only person we ever met who could grow delicious strawberries in the Sahara Desert. She was the only person we knew who could wash dishes without water or calm a crying infant with a simple touch of her hand. She taught us that what counts the most cannot usually be counted. We were all so young then, newlyweds in fact. Ben, a true blue gift to the planet. May she return if possible to her tree of great shade.
Bas, Sarah & Mijke, please accept our utmost sympathy for such a loss. She loved you all unconditionally and shared that love with you in ways you probably didn't even realize. Special, special, lady who we admired greatly.

Jon, Sharon, Suzanne and Jessica Newman
Tahoua, Niger
1980-1985

En zelfs in haar laatste bericht komt NLP terug... Ben was een van de meest capabele trainers waar ik van heb mogen leren. Naast haar professionele vaardigheden een uniek mens, een fantastische persoonlijkheid waar ik geweldige herinneringen aan heb.

Ik wens Bas en de talloze mensen die haar gaan missen veel sterkte toe.

Ben, bedankt en bon voyage....

Ivo

Though we never met in person, our interaction on FB and our common interest in hypnosis made you a friend. I know you have made a difference in many lives. I know we will all be better for it; be we friends colleagues, or clients. You will be missed!
Rest in Peace Ben, May your family and friends be comforted by sharing lessons learned and remembering you, knowing you will live forever in us because of those lessons and interactions.

lieve Ben, wat kan ik zeggen over jou? Zoveel.Een bijzonder mens. Je hebt (samen met Bas) mijn leven een positieve wending gegeven. Je bent er niet meer, maar je bent er voor altijd. Dank je wel lieve Ben dat je er voor mij was.
Lieve Bas, heel veel sterkte voor jou en je familie.
Veel liefs, Cor en Sandra

Ben. Jouw heengaan is een groot verlies. Maar wat je achterlaat aan liefde en menslievendheid in vele harten en gedachten,is vele malen groter!

Ik vind geen woorden om mijn medeleven uit te drukken.
Jij hebt mij zoveel geleerd, zoveel mooie dingen over het leven...
Heb een fijne reis...

Goh, die Ben.....ik hoor haar stem klinken en zie haar gezicht voor me.....ik kreeg nooit genoeg van haar, haar wijsheid, humor, kijk op het leven en haar enorme inzicht. Zo simpel verwoord door haar...zo logisch.
Bas......woorden schieten te kort, wat zul je haar gaan missen. Ik wens je heel veel kracht toe, ook namens Johan. Lieve groet, Nieky

Bedankt voor alles lieve bijzondere mooie Ben!
Gecondoleerd lieve Bas, familie en vrienden.
Heel veel sterkte en kracht toegewenst van en met elkaar!

Lieve Ben, na jaren vallen de kwartjes nog steeds.... Bedankt voor alles! Sterkte voor Bas en familieleden

Lieve Ben, wat een prachtige vrouw ben jij en van zoveel betekenis geweest in mijn leven. Daar ben ik je ontzettend dankbaar voor! Ik heb bewondering voor je levenslust en de bijzondere eigen levenskunst die je beoefende. Het heeft mij geïnspireerd om vooral mijn eigen weg te kiezen, in mijn eigen kracht, maar nooit zonder om je heen te kijken naar wat het voor mijn omgeving kon betekenen. Ben, ik hoop dat je rust hebt en in het prachtige licht bent. Het gaat je goed daar. Veel liefs, Marijn

Lieve Bas, kinderen, kleinkinderen en anderen dicht bij Ben, gecondoleerd met jullie verlies. Wens jullie alle liefde en kracht toe. Hartelijke groet Marijn

Lieve Bas, Sarah, Mijke en rest van de familie,
Wat een onverwacht naar bericht bereikte ons. Onvoorstelbaar. We hebben een aantal jaren als buren met jullie opgetrokken, waar we alle drie mooie herinneringen aan hebben. We leven met jullie mee en wensen jullie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Liefs van Kim, Sven en Karin

Beste Bas,
Wij willen jou en je fam. van harte condoleren met het overlijden van Ben.
Wij kennen jullie weliswaar ook persoonlijk, maar hoofdzakelijk door de enthousiaste verhalen
van onze zoon Paul.
Wij wensen jou en je fam. de komende tijd veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Beste Bas,

Wat vreselijk naar om te moeten vernemen dat Ben is overleden. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik haar - en jou - in 2013 heb leren kennen tijdens mijn eerste kennismaking met NLP. Een ervaring die heel veel inzichten heeft gegeven en een enorme indruk heeft achtergelaten. Haar wijsheid, haar intens warme glimlach en humor zal enorm gemist gaan worden. "Sterker dan de dood zijn de vele mooie herinneringen...en die blijven!" Ik koester die herinneringen dan ook. Ben was een prachtvrouw en een heel bijzonder mens. Ik wens haar de rust in het licht! Ik wens jou Bas, jullie kinderen, kleinkinderen en verdere dierbaren veel kracht toe bij de verwerking.

Een warme groet,

Marcel

Lieve Ben, op 15 juli 2013 zag ik je voor het laatst. Je kwam samen met Bas naar Heidepol om afscheid te nemen van een dierbare van mij en iemand waar jullie een speciale band mee hadden. Jullie aanwezigheid daar voelde fijn en vertrouwd, zoals ik me altijd in jullie omgeving en ook op afstand voel. Ik heb het die dag aan jou gezien en je hebt me daar ook laten weten hoe indrukwekkend jij deze omgeving vond.
Het voelt intens verdrietig dat jij hier niet meer bent. Maar als het dan niet anders is dan het is, dan durf ik te stellen dat jij voor ons op de aarde van Heidepol vele mooie bloemen zult laten groeien en bloeien.
Dankjewel voor je wijsheid en inspiratie. Ik hoor jouw stem en die van Bas als ik mijn ogen sluit. Rust zacht lieve Ben. Veel sterkte lieve Bas. Liefs, Ellen

Ik heb geen woorden, we weten elkaar te vinden lieve Ben.

Lieve Ben,

Ben; zo echt een naam voor jou! Dankbaar dat onze levens elkaar even hebben geraakt maar dat is dan ook gelijk intens. Met een deler helaas en dat is Heidepol, als je Adwa ziet geef haar dan een dikke kus...... Geruststellende gedachte dat jij bij haar in de buurt bent.

Bedankt lieve Ben, tot ziens!

Ik omhels je,
Julia
https://rippling.nl

Beste familie van Ben, lieve Ben,

Ben was niet een 'gewone bewoner' van 't Atelier. Ik heb haar in de loop der jaren zeer leren waarderen als iemand die intrinsiek belangstelling had voor de mensen om haar heen en bewonderde de manier waarop ze de overgang van het leven naar het hogere gestalte heeft gegeven.

Bas, en andere familie, ik wens jullie veel sterkte in de komende periode.

lieve Bas,
ik wens je veel sterkte op de weg die je nu zonder Ben in the flesh verder gaat. Maar haar stem gaat met je mee. Ik herinner mij vooral die stem en haar humor. Ik heb nog elke dag iets aan jullie NLP-training. Liefs, Marijke

Lieve Ben (en Bas),

Ik heb veel aan jullie gedacht de afgelopen maanden. Helaas is de dag gekomen dat je Bent overgegaan naar de andere wereld. Ik ben blij dat ik je heb mogen kennen. Bas, alle liefs en sterkte toegewenst! Ik wens jullie een mooie dag morgen!

XXX Marjan

Dag Ben, je zit voor het raam en kijkt als we aankomen, je kijkt en weet dan al zooo veel over ons. Sprankelend en met humor loodste jij ons de dagen door, samen met Bas, ze vlogen om. Je hebt me veel gegeven, ik heb veel van je geleerd, en zal je altijd herinneren als die sprankelende vrouw die aanwezig is als er een glas wiskey staat of valt. Bas, heel veel sterkte en heel veel prachtige, rijke herinneringen gewenst.
Lieve groet, Hanneke

Lieve Ben, bedankt voor alles. kwartjes, kadootjes, koffie en sigaretten. Lieve Bas (en kinderen), gecondoleerd met het verlies, sterkte en liefde.

Berk

Dag Bas en kids, groot-kids. Hoorde zojuist van mijn dochter dat Ben over gegaan is. heb jou/haar slechts éénmaal ontmoet,na de training, babbelen en lekker aan de zelg gemaakte wijn, en dat was genoeg om een onvergetelijke indruk te maken. Wat een verlies dat onze wereld jou nú moet missen. Gene zijde echter verwelkomd jou dáár met open armen.
Jij mag nu uitrusten, jouw strijd is gestreden en jij mag je overgeven aan de allesomvattende Liefde. Dag mooi mens, tot ziens, aan de andere kant, we komen elkaar vast nog eens tegen. Uit het zicht, maar niet uit het Hart. wens jouw dierbaren heel veel sterkte, Hartegroet, Erina.
http://www.massagepraktijkdeont-moeting.nl

Lieve Ben voor jou:

Er is niets wat ik niet Ben
Dus ik Ben wat ik Ben!

Goede reis mooie,wijze en passievolle vrouw.
Heb zo 't gevoel dat je al hard aan 't werk bent aan datgene wat je nog allemaal wilt doen.

Fijn je te kennen, fijn Bas te kennen en je mooie dochters.
Jullie zijn in m'n hart,
Caro

Lieve Ben,

Phenomenal woman! ik Ben dankbaar, jouw stem zal voor altijd met mij meereizen.

Lieve Bas, familie en vrienden, heel veel liefde, sterkte en kracht de komende tijd bij het verwerken van dit grote verlies.

Liefs,
Denise

Dag Ben......
Sterkte Bas,kinderen en kleinkinderen.

Lieve mooie Ben,
Mooie herinneringen...
Twitter, huisconcert, dorpsgenoten, RaVisie, NLP, astrologie, verliefd op de hondjes, de andere dieren èn heel bijzonder: gast bij de mooie viering van jullie huwelijksdag in het Kurhaus nu alweer een paar jaar geleden.
Dank je wel lieve Ben Licher en Bas Licher
Fly high Ben

Gecondoleerd Bas en jouw gezin. Heel veel sterkte toegewenst met jullie verlies. Ben was een mooie lieve vrouw en wist precies wat ze wilde. X

Lieve Ben ik schrik hiervan en huil terwijl ik je schrijf rust zacht lieverd en maak ze daarboven maar vrolijk. Bas en kinderen heel veel sterkte ik denk aan jullie
http://n.v.t.

Dankjewel voor de geestelijke vrijheid die je in jouw dochters zo duidelijk springlevend hebt gehouden.

zachte rust en een goede reis.

Lieve Ben,

"Your Voice will go with us"

Aan Bas en de familie alle sterkte en kracht gewenst in de komende periode, er is een heel bijzonder mens heengegaan.

Lieve Ben,

Ik ben blij je te mogen hebben leren kennen in je passie en kennis.
Het spijt mij dat jij met al jou zorg en liefde voor de mens zo vroeg bent gegaan.
Veel sterkte gewenst voor de weg die gaat komen. Veel sterkte gewenst voor de familie.

Martin

Gecondoleerd en veel sterkte voor iedereen.

Lieve Bas, kinderen en kleinkinderen en hondjes.

Ik zal Ben nooit vergeten. Mijn gedachten zijn nu bij jou, Bas en kinderen en kleinkinderen. Ik wil jullie kracht en veel liefde om jullie heen wensen om Ben's dood te verwerken. veel liefs,

Ben rust in vrede, lief mens.

jeanet Beekman

Gecondoleerd <3

Dag krachtige positieve vrouw!
Ik heb je vechtlust en liefde voor het leven gezien!
Lieve Bas en familie, ik wens jullie veel sterkte met dit grote verlies.

En ineens schiet ik vol..lieve Ben...zo goed heb ik je niet gekend, maar voldoende om te weten wat een bijzondere vrouw je was. Een zeer wijze vrouw, die me op een paar belangrijke momenten in mijn leven een paar woorden heeft gezegd. Zo subtiel, maar met HOOFDLETTERS in mijn hart. Wat zou ik graag je ideeën horen over wat je andere kant mag meemaken.
Heel veel sterkte Bas en familie en vrienden.
xxx Corien

Oh, die Ben!

Ik vond Ben een rebel, een vrijheidsstrijder, een eigenwijze denker. Ik heb veel goede herinneringen aan mijn master practitioner bij Ben en Bas.

Ze vertelde me, als ik het me goed herinner, dat ze sinds haar 17e al in de verzorging werkzaam was. De hoeveelheid mensen die ze heeft geraakt, wiens leven ze heeft verbeterd, moet enorm geweest zijn. Er zijn 100en, misschien zelfs 1000en mensen die haar herinneren als die persoon die het net een beetje aangenamer maakte, die net even dat zetje gaf om iets te verbeteren, die persoon die je iets nieuws leerde waar je leven beter van werd, die je inspireerde. Ik had Ben al op mijn lijstje gezet van “Coach-helden” en ben treurig over het feit dat ze er niet meer is.

Ik wens Bas en alle andere betrokkenen veel sterkte in dit proces.

Lieve groet,

Tim
http://nlp-hypnose-coaching.nl

Lieve Ben,
rust zacht,
Je hebt ons veel gegeven
Daar ben ik je dankbaar voor.
Lieve Bas, kinderen en kleinkinderen,
Gecondoleerd met het heen gaan van Ben.
Koester jullie herinneringen aan haar.
Veel sterkte toegewenst.
Liefs
Sylvia
http://Www.kunstigart.nl

Jee lieve Ben,
Nu ben je er niet meer....

Met jouw levenslust en eigen wijsheid heb je me geraakt.
En velen met mij!

Ik heb veel bewondering voor hoe je anderen raakte, nog steeds raakt en ook in de toekomst zal blijven raken.

Want een vuur als dat van jou dooft niet.

Ik wens Bas, je kinderen en kleinkinderen waar je zo trots op was kracht en hoop dat ze jouw liefde altijd zullen blijven voelen.

Lieve groet,

Ans

Dag Lieve Ben,

Dank voor je wijsheid, inzicht, voorbeeld, humor en vooral je mooie Mens-Zijn.
Ik wens je lievelingen alle sterkte toe de komende tijd en jou... Goede reis!

Achille

Dear Bas love, joy and gratitude are traces to eternity ... In eternity we are all connected. From soul to soul with condolences to you and all the wonderful people around you dear Bas

Yvonne
http://www.id.co.at

Lieve Ben,

Ik ben uiteindelijk nooit EMDR bij je gaan doen, en ik kende je alleen online, maar ik genoot altijd van je zachte stevige uitstraling in zowel je foto's als je woorden. Wat jammer dat je al best jong gestorven bent, ik vond je een mooi mens.

Geertje

Lieve Ben,
Bijzonder mens!
met je mooie combi
van natuuraanhanger en levensgenieter,
van nlp wijsheden en praktische instelling,
van de niet te overtreffen bijzondere combi Ben/Bas.
M'n whiskeyglas heb ik geheven: dank voor je "Ben zijn" in dit leven en heel veel liefs in het "Ben hierna". Laat dat whiskeyglas in mijn leven maar omvallen..... ik reken op je!
Lieve Bas,
Heel veel sterkte en bovenal samen met je kinderen en kleinkinderen vele mooie, mooie herinneringen aan dit bijzondere samenzijn.
Patricia

Lieve Ben en familie,

Op FB en Twitter hadden we contact. Geroerd ben ik door de woorden op Facebook. Een mooi mens is heengegaan.
Ik wens je een mooie reis. Alle liefs voor iedereen die jou liefheeft en die jij liefhebt.
X

Lieve ben,
Wat een droevig bericht, heb je leren kennen als byzondere vrouw. Heel krachtig met een geweldig levenskracht.
Lieve familie gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte.
Maar ik weet zeker dat Ben haar herinnering jullie kracht zal geven om door te gaan.
Lieve groet Carry

Lieve Ben ... wat een momentum ... wat een reis ... ik hoop dat je je oorspronkelijke zelf omarmd hebt en versmolten bent tot je grootsheid.
Lieve Bas en kinderen en kleinkinderen ... gecondoleerd en heel veel sterkte. She was more than one of a kind ... en zal zeker bij jullie een diepe leegte achterlaten. Zachte knuffels voor jullie hart ...
Heel veel sterkte bij het doorademen.
Liefs,
Mariëlle
http://www.core-coaching.nl

Voor Ben

Ik kom tot hier
Tot waar ik sta
De drempel naar oneindigheid

Een rimpelloze oceaan
Ligt voelbaar voor mij uitgestrekt
De hemel binnen handbereik

En op dit stille witte strand
Daar laat ik los in 't warme zand
Terwijl ik naar mijn einder kijk

Ben van Rein
18 maart 2016

Dear Ben,
My life was enriched when I saw love in your eyes. Love that was ever present. Love which was so generously offered. Love that was so bright. Thanks for crossing my road too. I will remember the love you have radiated. May your path be light.
http://www.ufukonen.com.tr

Bas,

Heel veel sterkte met het verlies van jou geliefde Ben.
Ik zal nooit onze gesprekjes in de keuken van het atelier vergeten.
Geen woorden maar tranen

Peter

Lieve Ben,

Dank je wel dat ik jou en Bas heb mogen interviewen jaren geleden. Gelijk hadden we een band met elkaar, jou eenvoud en warmte en openheid raakte mij.

Jullie hebben mij liefdevol ontvangen die dag en ik ben dankbaar voor dit.

Ben rust zacht , en weet dat jou inspiratie door velen gedragen zal worden ,ook door mij, rust zacht, lieve Bas en kinderen en kleinkinderen gecondoleerd en heel veel sterkte.

Victor

Bas,

Wat is de wereld een stuk armer geworden zonder Ben's aanwezigheid. Wat vind ik haar een inspirerende vrouw, ze heeft mijn ogen en oren geopend en me geleerd om de mensen om me heen anders te zien en horen. Ik ben blij dat Ben zelf tot het laatste moment alles in eigen hand heeft gehouden, dat past bij haar. Ik wens jou en je familie de ruimte om op een fijne manier te rouwen, kracht om dit verlies te dragen en om jullie leven liefdevol verder te leven.

Lisanne Vermeer

Mam, ik wens jou even ontzettend veel ' lekker met jezelf bezig zijn' tijd.

Bas, kinderen en kleinkinderen.

Ik wilde je heel veel sterkte wensen voor het grote verlies van Ben.

Rita Licher-Hage.

Lieve Ben, uit het dagelijks leven op aarde, niet uit m'n hart. Met fijne herinneringen aan onze gesprekken en samenzijn. ❤️❤️
http://ThisisFrance.info

Lieve Ben,

Een bron van inspiratie voor mij, ook al kende ik je niet zo goed. De paar keren dat ik je heb gezien waren fijn. De rust en de warmte die je uitstraalde, ook al was je zo ziek. Ook mijn kleine meiske en jij hebben elkaar ontmoet . Zaten we lekker buiten in de tuin nog, vorig jaar voorjaar/zomer.

Ik ben dankbaar dat je zoveel mensen hebt aangeraakt met je liefde, je warmte, je kleine kneepjes en schopjes hier en daar. Ook mij.

Maar het meest dankbaar ben ik voor de prachtige mensen en mensjes die je hebt voortgebracht: je dochters en kleinkinderen.

Om deze dingen weet ik: je energie zal blijven voortbestaan.

Dank je wel.

Rust zacht.

Lieve Bas, Saar, Mijke, Hugo, Yuh, Reo, Méan en Baruch,
Heel veel sterkte met het verlies van dit anker, deze mooie, bijzondere (schoon)mama en oma.
<3 ik hou van jullie <3

Veel liefs, Marjolein

Dag Lieverd goede reis. Heb t goed waar je nu bent. Dank Dank mooi bijzonder mens voor je wijsheid, je moeder zijn voor mij, onze nachtelijke gesprekken en je enorme liefde. Jeetje wat was je bijzonder. Een heel speciaaltje Xxx

Lievelingen van je Bas,Saar,Maaike,mannen,kleinkinderen heel veel sterkte. Xxx

Lieve Ben,
Goede reis en fijne tijd in het licht. Dank voor je inspirerende warmte en zijn.
Bas, kids en kiddy kids: Liefde en troost. sterkte. nu en in de toekomst. Liefs, Inge.

Lieve Ben,
Voor altijd koester ik de herinnering aan jou . Jou warme persoonlijkheid, je lach en je humor .
Maar bovenal het gevoel dat je mij gaf er te mogen zijn zoals ik ben .
Je was een voorbeeld ! Ik heb genoten ook van de eenheid van jou en Bas .
Lieve Ben ik wens je een goede reis .

Lieve Bas en familie .
Heel veel sterkte met het gemis van jullie geliefde vrouw , mama en oma.
http://www.lifecoachingpraktijk.nl

Lieve Ben, ook al Ben je er niet meer, je zult er altijd zijn. Wat een grote bijdrage heb je geleverd door gewoon te zijn wie je bent.

Lieve Bas, Wat een gemis. Ik wens je alle sterkte samen met de kinderen en kleinkinderen uiteraard.

Ik weet dat het goed zo is, maar daarom niet minder verdrietig.

Veel liefs, Ann

Mijn hart huilt. Wij zijn een engel armer, de hemel is er een rijker.
Lieve schitterende Ben, blijf stralen. Jouw licht doet de wereld goed.
Ik Ben van je gaan houden en zal je missen en ik Ben trots op mijn grote blij jou gekend te hebben.
Lieve Bas, kinderen, kleinkinderen, en àl die anderen,
Heel veel liefs en sterkte! Ben en jullie hebben elkaar aangeraakt, voor altijd voelbaar. Koester Ben, houd haar vast.
Liefs,
Sjoerd
http://www.sjoerdwijma.nl

Je bent een mooi en bijzonder mens, dank je wel voor al je warmte, inspiratie en levensenergie!

Gecondoleerd met het heengaan van een bijzonder mens en mooie vrouw.

Lieve Ben, je word gemist!
Lieve Bas, sterkte!
http://www.commotie.nl

Nog vaak denk ik met warme gevoelens aan de NLP practicionar en Master opleiding die ik bij jullie volgde.
Rust zacht Ben, je was een bijzonder mens.

Bas, gecondoleerd met je maatje en metgezel.
Heel veel sterkte!

Dag Lieve Ben.

Lieve Bas,

Gecondoleerd met dit grote grote verlies. Ik wens je alles toe wat een mens kan ontvangen om dit verlies op te nemen in je levensweg.

Liefs,

Robert Koops
http://www.hetbewustezijn.nl

Leven geeft en neemt
Leven laat je leven
En vergeven
En als het leven gaat
Laat het dan gaan
Zodat nieuw leven
Uit jouw leven
Kan ontstaan

Coen & Peter

Ben, dank je voor al je liefde, zachtheid en wijsheid
Bas, sterkte en kracht voor al het mooie wat komt, is en was.

Gecondoleerd xxx

Lieve Ben,
Dankjewel dat je in mijn leven was en ik van jou mocht leren <3

Lieve Bas, kids en kidskiddies, heel veel sterkte de komende periode.

Deepest condoleance to the family of such a wonderful person, ‘Ben’. You only needed to cross her path a few minutes to feel how wonderful she was, her softness and her warmness were glowing.
Thank you for posting a beautiful picture, exactly as we should remember her; I had the chance to meet Ben as my supervisor in a very interesting class in 2010, in Orlando FL, and was always looking to her postings; even from a distance, she carried that special aura that wants to make you connect and listen to what she has to say.
She will be remembered, for what she was … Ben.
Thank you for your contribution in this world
Andre Gaumond
Montreal, Canada

Dag Ben, dank je wel voor wie je was.
http://www.kaderloos.nl

Lieve Bas,
Heel veel sterkte met het verlies van deze unieke vrouw, maatje en moeder. Zij zal voor altijd in mijn gedachten blijven.
Hans

Een bijzonder mens is er niet meer.

Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.

Dankbaar voor alles wat ik van Ben en Bas heb geleerd en de rimpelingen die dat nog steeds voortbrengt. Hele goede herinneringen aan de dagen in het Atelier, met fijne mensen, als getuige van de mooie twee-eenheid Ben en Bas, als leraren, trainers, coaches, twee stemmen als 1 geluid maar bovenal als geliefden. Als het gevoel tussen Ben en Bas te modelleren is, wordt de wereld een mooiere....

I am so sorry to hear about Ben's passing. May all her loved ones be strong in such difficult times.

So very, very sorry to hear this. I was always impressed by her aura of wonderfulness each time we met. I wish her much lightness and a swift passing on. May she return to bliss. May you be blessed with memories and healing hearts xx
Kx

Lieve Ben, dank je voor wie je Bent, rust zacht.

Bas, kinderen en kleinkinderen en verdere familie en vrienden: veel sterkte met dit grote verlies

Dag lieve Ben, mooi mensenkind!
Heel veel sterkte voor Bas, de kinderen en kleinkinderen.

Ben weg maar Ben nooit weg. Jij niet Ben ❤️

Mooie mens, ik hou van jou. Lieve Bas en kinderen en kleinkinderen gecondoleerd.

Lieve, lieve Ben,

Je was één van de belangrijkste mensen in "de tweede helft" van mijn leven.
Wat heb ik veel waardevolle, rijke en leuke dingen van jou en jouw lieve Bas geleerd, heel veel dank!

Wat me het meest is bijgebleven, is dat jullie mij leerden dat ik mag zijn wie ik ben.
En wat een eer was het om muziek te mogen maken voor jullie, met als onbetwist hoogtepunt jullie muzikale biografie.

We spraken de laatste tijd over hoe het zou zijn aan De Andere Kant. Jij Bent daar nu, Ben, jij maakt het mee, ik blijf nog even hier...

Ik zal je erg missen, ik proost op jou en Bas en op alles wat we samen hebben beleefd.

Je stem zal altijd bij me zijn. Veel sterkte Bas, kids en kidskiddies <3

Lieve Bas, kinderen en kleinkinderen.
Gecondoleerd met het overlijden van jullie en ook een beetje onze Ben. In dankbaarheid voor alles wat ze voor ons allemaal heeft betekend en blijft betekenen. Een overgetelijke vrouw die het beste in haarzelf en anderen naar boven haalde. Ik wens jullie heel veel sterkte en troost in deze moeilijke dagen die tegelijkertijd ook zo kostbaar zijn. Heel veel liefs en ik hoop er dinsdag bij te zijn als het niet samenvalt met de begrafenis van mijn oom die ook vandaag is overleden.
Met hartegroet,

Eveline Stetter

Dag Lieve Ben,

Ga je missen! Als ik mijn regenboogsjaal draag met de wol die ik van jou kreeg zal je even langszwaaien!.

Bas, kinderen en kleinkinderen, veel sterkte en steun komende tijd!

Ewa

Lieve Ben, rust zacht. Bedankt dat ik ook met jou heb mogen samenwerken.
Bas en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.
John
http://panacheperformance.nl

Heb een mooie reis verder, lieve Ben.
Dank je wel je wel voor mijn herinneringen met jou.
Liefs
Sheida

Gecondoleerd! Heel veel sterkte gewenst allemaal

Lieve Bas, kinderen en kleinkinderen,

Gecondoleerd met dit onbeschrijfelijke verlies, van jouw maatje, moeder en oma.
Van Ben heb ik veel geleerd, ook al heeft het lang geduurd voordat ik er ook echt iets mee kon doen, haar wijze woorden zullen mij altijd bij blijven.

Heel veel sterkte de komende periode,

Lieve groet,
Wilma Bergmans

I am deeply saddened by Ben's passing. A bright star that will shine on in our hearts. The love between Ben and Bas was a joy to behold and I hope will sustain Bas in the times to come. Ben was so many things, a great supporter of the Society of NLP, a creative person, a loving Mother and Grandmother but most of all I will remember her as a smiling loving friend who gave so much. I will think of her every time I see a beautiful bunch of flowers. Much love to you all. Kate xx

In de eerste plaats Bas en familie mijn intense deelnemen. Dit komt idd binnen. Lieve Ben, ik heb je mogen leren kennen als een bijzondere vrouw. We hebben gezellige breiavonden gehad. Het laatste jaar was het stiller, stil. Je hebt me door er te zijn heel veel moois gegeven en geleerd. Via jou leerde ik ook speciale wol kennen. Lieve lieve Ben, ik heb je in mijn hart gesloten waar je blijft. Ons eerste allereerste kontakt zal ik nooit vergeten. Jij blijft voor mij een dappere levendige persoonlijkheid al ben je nu niet meer hier. Lieve Bas, onwijs veel kracht met dit verlies innige knuffel van Edith & Peter.

Bevrijde ziel, zij
Haar vrolijkheid en liefde
Laat zij ons achter

Deze woorden had jij geschreven voor mijn moeder en deze zijn ook voor jou! Veel dank voor alles wat je ons allemaal hebt geleerd!

Gecondoleerd Bas en familie en veel sterkte!

Mijn medeleven bij het te vroege overlijden van Ben.

Liefste Ben het komt hard aan te horen dat je bent weggegaan, maar je ziel zal blijven voortbestaan. Heel dankbaar dat ik je mogen ontmoeten heb op mijn pad een heel bijzonder liefdevolle vrouw met een enorme levenskracht en vreugde ben trots en blij dat er een sprankeltje daarvan is afgeketst naar mij... Veel sterkte aan iedereen met dit grote gemis dat de herinnering en de ervaring mag blijven doorleven in ieder van ons. Aan de familie in het bijzonder Bas, kinderen en kleinkinderen heel veel moed kracht en sterkte toegewenst!

Lieve Ben
veel liefs, licht en een goede reis!
Was een eer om je te mogen kennen dit leven.
Bas en familie en vrienden veel sterkte en wij leven mee.

May you know
the peace and comfort
this heartfelt thought imparts
the ones we love
are never gone
they live within our hearts

Lieve Bas,

Ben zal voortleven in jou, van wie zij zoveel hield, dat ze niet kon leven met de gedachte dat jij eerder zou sterven dan zij. Ben er zeker van dat Ben tot het laatst omringd is geweest door jouw liefde en zorg, naast de liefde van haar kinderen en kleinkinderen. Ben leefde en ging zoals zij wilde. Het was mooi en goed, inspirerend voor velen.

Heel veel sterkte voor jou, haar dochters en de kleinkinderen!

Liefs,

Angela

Dag lieve Ben,
Dank voor al je wijze lessen. Ik ben blij dat ik je gekend heb!

Lieve Bas,
Heel veel sterkte!!

Liefs, Inge
http://Www.loopbaanlink.nl

Je was heel bijzonder! Sterkte voor iedereen die dol op haar was.
#rip

Bas,

Gecondoleerd

Heel veel sterkte toegewenst komende periode
Esther Donkervoort

Dood is niet dood. Het is leven in andere vorm...

Sterkte Bas, tot ziens Lieve Ben...!

Lieve Ben,

Dank je wel voor alles wat ik van je heb mogen leren en de warmte die ik van je mocht ontvangen. Je waarden checklist heb ik nog steeds en in de toekomst zal ik je daarboven of waar danook raadplegen om mij te helpen checken of het een GO wordt. Goeie reis mooi mens!

Lieve Bas, kinderen en kleinkinderen,

Heel veel sterkte en kracht gewenst om het gemis van zo'n mooie liefdevolle en warme vrouw te dragen.

Liefs,
Marja

Lieve Ben,
Dankbaar dat ik je heb gekend. Veel van je geleerd en dat zal altijd bij blijven. Zoals je zei: 'het is goed zo', wordt wie je bent Ben, en daar ben je nu. Je blijft altijd bij ons.

Dierbare Bas, heel veel sterkte voor nu en voor later.

HW

Oneerlijk dat ze ons nu al heeft moeten verlaten. Ik denk terug aan veel energie, inspiratie en wijze woorden. Sterkte met het verlies

Lieve Bas,

Ondanks dat we weinig contact hebben gehad doet het mij verdriet dat Ben op jonge leeftijd heen is gegaan. Jullie hebben mij nieuwe bronnen van inspiratie en bewustzijn gegeven in mijn leven waardoor ik in vogelvlucht kon ontwikkelen.

In 2006 schreef ik deze quote: Je wordt pas meester wanneer je ervoor kiest om altijd leerling te blijven. Jullie zijn altijd mijn groot meesters geweest en zal jullie voor altijd eren! Bas Ik wens je heel veel sterkte en als ik iets voor je kan betekenen dan sta ik voor je klaar!

Gecondoleerd Bas en familie en veel sterkte!

Kurt
http://www.nlpopleidingenwegener.nl

Gecondoleerd, Bas en jullie kinderen en kleinkinderen, ze was een bijzondere vrouw en de paar keer dat ik haar heb ontmoet waren heel bijzonder. Sterkte de komende tijd. ik wens jullie veel licht en liefde.