Zaterdag 28 april 08.46 (dag 11,5 tot 15)
Blijf actief en overwin hindernissen
"Onverwachte reële problemen kunnen opduiken. De creativiteit die bij deze fase hoort, geeft je de gelegenheid om hindernissen weg te werken. Wordt niet overmoedig en overwerk je niet. Denk aan je gezondheid."

Het reële probleem? Dat was in de afgelopen dagen het werk aan die andere website. En omdat we nog steeds op de verkeerde server zitten en daardoor alles heel traag is, schiet het niet op. Ik heb er al wat NLP tegenaan gegooid want anders verlies ik mijn geduld. Wel, dat was een creatieve actie om hindernissen weg te werken. Het was heerlijk weer, dus we hebben ook lekker buiten gezeten bij het water. Een strakke blauwe lucht en een lekker windje. Heel gezond :-).

Het is morgen Volle Maan, 's middags om 9 minuten over 12. Dan begint de volgende fase: "Vervulling en de belofte van succes en mislukking". En dat geduld verliezen, dat hoort ook bij de Volle Maan. Vooral deze keer met de Maan in Schorpioen en de Zon in Stier. Ik ga maar eens even de diepte in om uit te zoeken waar dat ongeduld vandaan komt. Als m'n afspraak morgen niet uitloopt kan ik in 't NLP Atelier lekker mediteren. Misschien moet ik mijn doel gewoon bijstellen. Sommige dingen zijn eenmaal belangrijker dan andere.

De volgende fase

Woensdag 2 mei 12.09 Volle Maan (dag 15 tot 18,5)
Vervulling en de belofte van succes en mislukking
"Nu je resultaten zichtbaar worden, kun je ook de gebreken zien. De toekomst biedt mogelijkheden om mislukkingen goed te maken. Teamwork, het samenwerken met anderen, vraagt nu aandacht. Ook als je bezig bent met een persoonlijk proces, is het nu de tijd om anderen erbij te betrekken of het naar buiten te brengen. Als er veel mis is gegaan, moet je misschien je plan aanpassen."