Volle Maan vanavond. Hij hangt nu al in de lucht. Prachtig. Toen we vanavond naar huis reden na een lange dag training werd het net donker en hing de Maan groot en vlak boven de horizon in een bijna wolkenloze lucht. Ik kan er enorm van genieten, dat licht van die mysterieuze Maan. Als ik goed kijk zie ik op de Maan het gezicht van een weemoedig glimlachende vrouw en geen Maanmannetje :-). En het licht is niet het licht van de Maan maar het Zonlicht dat door de Maan gereflecteerd wordt.

Bij Volle Maan (en de 3,5 dagen erna) kun je je mineralen en kristallen buiten leggen om ze op te laden, je haar en nagels knippen als je wilt dat ze niet te hard terug groeien en stekken van planten nemen. De sappen zitten dan in de topjes van de planten, dus dat zijn gezonde stekken die het goed gaan doen. Emoties kunnen hoog oplopen, vrouwen bevallen en er gebeuren meer ongelukken. Wonden bloeden harder dan anders.

Bekender is Springvloed, tijdens Volle Maan stijgt het water harder. De Maan staat in Ram en valt in m'n 8e huis. Ik ga even mediteren. Genieten van het moment.