tulpenOp 19°53 Weegschaal
Vervulling en de belofte van succes en mislukking
Maan, Projectplanning fase 5

Nu je resultaten zichtbaar worden, kun je ook de gebreken zien. De toekomst biedt mogelijkheden om mislukkingen goed te maken. Teamwork, het samenwerken met anderen, vraagt nu aandacht. Ook als je bezig bent met een persoonlijk proces, is het nu de tijd om anderen erbij te betrekken of het naar buiten te brengen.

Als er veel mis is gegaan, moet je misschien je plan aanpassen." Als je met Nieuwe Maan (26 maart) nieuwe plannen hebt gemaakt is het nu tijd om even te evalueren.

A Full Moon in Libra asks each of us to practice one particular relational skill: listening attentively with an open heart, an open mind, and without interruption or feedback. When the Moon is full in Libra, the Sun is shining brightly in Aries. The polarity of these two opposing signs represents knowing self in an effort to know others; thereby allowing others to truly know us. (Lisa Dale Miller)

Om vijf voor vijf het moment van de Volle Maan, as donderdag, geef ik training. Dat worden vast goede gesprekken met de Maan in het 3e huis. Mediteren dan maar wat later.

Als je kruiden en planten verzameld tijdens de dag van de Volle Maan werken ze sterker. Wil je nog wat stekken? Knip de stekken dan tijdens VM, alle sappen zijn naar de toppen gestroomd en dan heb je stekjes die het goed doen! Planten die je tijdens de VM snoeit groeien ook niet zo hard terug.