mercurius

weegschaal

 

 

Mercurius in Weegschaal

 

 

6 september

  • Training, gister met Mercurius nog in Maagd (gezondheid) heb ik 2 potjes algen (voor in bubbelbad en voetbad en pakking, zuiverend) en een flesje massage olie weggegeven, en 3 bestellingen voor massage olie ontvangen. Ik ga het maken. Tegen kostprijs. 's Avonds heb ik het goeie woord verzonnen voor m'n massage olie: Ben's zinnenprikkelende massage olie. Werkt op al je zintuigen :-). Van die olie heb ik het recept hier neergezet, maar als ze het zelf niet gaan maken en bij mij bestellen ga ik er wel een commercieel verantwoord prijsje voor vragen :-).
  • Ik ga het eind van de dag weer door m'n knie. Verkeerde wobble, chirurgen snappen niet wat ik met wobble bedoel ... Nu Mercurius niet meer in Maagd loopt, let ik zeker niet meer goed op m'n gezondheid. Wobble heeft met de declinaties te maken en de wobbles van de Maan ..., daar moet ik dan maar eens in duiken om dat te beschrijven.

Ben kan zingen

  • 's Avonds met bijna de hele NLP groep bij een van de cursisten gegeten. Met een gitarist en een pianist in het gezelschap kun je wel raden wat we na het eten gedaan hebben!! Ik besloot dat ik kan zingen en ik heb gezongen!!! Ik besluit ook dat ik me in ballades ga verdiepen :-).

7 september

  • Laatste dag training. Te veel indrukken en te moe om te schrijven. Ik ben wel een artikel begonnen over het getal 7, komt eraan. (14 september: De 27 dingen over 7...)

8 september

  • Ik zit met m'n been omhoog. M'n knie is dik en ik loop zo min mogelijk. Nog een laatste melding van Maagd? Zorg voor je gezondheid!
  • Genoeg te doen achter m'n laptop: mails beantwoorden, schrijven ... al die dingen die er de afgelopen week niet van kwamen. Langzaam verdwijnen de deelnemers uit m'n gedachten. M'n bestelling tubes is gearriveerd. Nu kan ik gaan uitproberen of ik de Lanoline (Wolvet met 25% water) in tubes krijg.

9 september

  • Vrije dag, we zouden ergens naar toe, maar eerst moet het netwerk weer draaien. Bas werkt er de hele dag aan, communicatie, er gaat van alles mis, hij krijgt de printers niet aan het werk. Dus ik heb tijd om de Lanoline in tubes te doen. Kan de verkoop in. Nog foto's maken en na de NM van 11 september (morgen) ga ik het ook in de verkoop doen! M'n zinnenprikkelende massage olie ... die heb ik deze week aan een paar mensen gegeven en verkocht en krijg al enthousiaste reacties voor méér! Ik ben al op zoek naar flesjes die door de brievenbus passen.
  • Kreeg een mail van Corien, die is druk aan het denken over het oprichten van een stichting voor haar Mtangani Project. Hoort wel bij het zakelijke aspect van het 2e huis. Heb haar ook uitgebreid geantwoord. 

10 september

  • Vanochtend, iets over half zes liep Mercurius m'n 3e huis in. Het 3e huis van leren, korte reisjes en communicatie, het huis van Mercurius. Begint goed deze periode met een netwerk afspraak elders in het land, klein stukje rijden. Morgen ietsje verder rijden en woensdag een coach afspraak met een acteur, die wel wat belemmerende overtuigingen kwijt wil. En als ik naar m'n agenda voor de komende weken kijk ... er valt heel wat te kletsen en te reizen en ik ben benieuwd naar de dingen die ik ga leren! In elk geval 3 leuke trainingen (Hypnose, Identity Compass en een NLP training) in het vooruitzicht deze maand. Door iets uit te leggen aan iemand anders, leer ik zelf het meest.

Ben kan zingenOp 27 september gaat Mercurius in Schorpioen lopen, dan schrijf ik weer een stuk, ik denk gecombineerd met de transit naar m'n 4e huis (op 2 graden Schorpioen, 2 dagen later).

Het symbool voor Weegschaal wordt hier leuk beschreven, vanuit allerlei betekenissen.

Ik heb besloten om een compleet overzicht te maken van de trefwoorden bij de tekens, planeten en huizen. Dan hoef ik er niet elke keer aan te denken om het erbij te zetten. Daar ben ik nog wel even mee bezig. En ik blijf zingen. Jee, wat leuk! Ik kan geen noot lezen, geen instrument bespelen ... maar ik ga zingen ...! Ballades ... Ik heb plenty verhalen die ik in de vorm van een ballade kan presenteren :-).