Astroworkshop voor niet-astrologen

Soms gebeuren er dingen in je leven die je absoluut niet begrijpt. Mislukt er van alles of loopt het een paar weken niet lekker. Door te werken met de energie van Mercurius, Mars en Venus als ze retrograde lopen ga je dat snappen. De planeten hebben hun eigen omloopcyclus en bewegen af en toe schijnbaar achteruit. De energie is dan ook anders en dat heeft effect op het dagelijks leven. Je hoeft geen astroloog te zijn om deze workshop te volgen, ik leg alles uit zodat iedereen het kan begrijpen.

Mercurius

Mercurius loopt 3x per jaar retrograde (elke keer 3 weken). Mercurius is de ‘gevleugelde god’, de planeet van communicatie en contact, informatie, schrijven, bewuste gedachten, logica, beweging en handel. Het effect is duidelijk merkbaar en als je er rekening mee houdt dan kan je die periodes heel goed benutten.

Mars

Mars loopt elke 2 jaar (26 maanden) retrograde en die periode duurt dan 70 tot 80 dagen (bijna 3 maanden). Mars is de planeet van je dagelijkse energie, volgens sommige astrologen is Mars in je horoscoop daarom belangrijker dan de Zon. Mars heeft te maken met je persoonlijke wil, daadkracht, moed, vastberadenheid, competitie, spontaniteit, mannelijke seksualiteit en impulsiviteit van de mens. Mars wordt ook gezien als de planeet van oorlog.

Venus

Venus loopt elke 1,5 jaar een keer retrograde (ongeveer 6 weken). Venus is de planeet van verbinding, affectie, persoonlijke liefde, zekerheid, partner, geliefde, kunst, waarden en geld. Over die dingen kan je tijdens een retrograde periode beter geen belangrijke beslissingen nemen!

Je krijgt een tekening van je persoonlijke horoscoop, de data van je persoonlijke Mercurius agenda en de komende retrograde periodes, ook die van Mars en Venus. Je kan alles direct vertalen naar je persoonlijke horoscoop.

Voorkennis Astrologie niet nodig.

Meent 13
3931 MD Woudenberg

Minimaal een week voor de workshop heb ik je: geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig om je horoscoop en je Mercurius agenda te kunnen maken.

Je geboortetijd kan je opvragen bij de burgerlijke stand in de gemeente waar je geboren bent.

Lees over Mars retrograde ...

Lees over Mercurius retrograde ...