De operatie is goed verlopen! Zoals Bas jullie ook al had laten weten op facebook.Na de volle zeven uur opereren, hebben ze me vrijdagavond tot 22.20 uur laten slapen. Daarna mocht ik langzaam wakker worden. Onnodig te vertellen hoe blij ik ben dat de operatie geslaagd is en dat ik goed uit de narcose ben gekomen en misschien nog wel het belangrijkste voor nu, zonder pijn.

Blij en dankbaar ben ik ook voor alle steun die ik nog steeds ontvang via facebook, e-mails, kaartjes en de energie die nog steeds wordt gestuurd. Dank jullie wel daarvoor.

Mede daardoor en door het feit dat ik me zo goed heb kunnen voorbereiden op de operatie, door o.a. te detoxen en veel wortelsap te drinken, herstel ik ongelooflijk snel.

Vandaag ben ik van de intensive care verhuisd naar de gewone verpleegafdeling en ik kan dan ook volmondig zeggen dat ik me verheug op- en uitkijk naar (jullie) bezoek.

De planning was dat Ben nog tien dagen in het ziekenhuis moest blijven, maar dat had ze zelf al ingekort naar maximaal zeven dagen. Natuurlijk Ben...weer vol energie en begonnen aan haar herstel, klaar om weer volop te leven!