Ik kan het niet laten, met m'n nieuwe Wonder Cream. Hier wat reacties op Ben's Wonder Cream. Corien was heel kritisch aan het testen:

"Hé weet jij wel wat die zalf van jou met brandwonden doet????? Ik haalde daarstraks een ovenschotel uit de oven en brandde daarbij mijn vinger. Ik dacht natuurlijk meteen aan je Wonder Cream en dacht sceptisch: "Nou Ben, doe je wondertje maar :-)! Je hebt me niet teleurgesteld. Ik heb je echt op de proef gesteld en maar een halve minuut gekoeld, kijk als je wonderen kunt verrichten dan moet je dat ook zonder water kunnen :-). Enfin, ik smeer het er redelijk dik op en de brandende pijn trekt weg. Ik dacht nog sceptisch ... dan zal het wel minimaal verbrand zijn, maar wat zien ik nu??? Een waar blaasje op mijn vinger als teken dat het toch wel gebrand heeft! En ik voel nog steeds geen pijn. Gaaf he?"

Heel gaaf. Wonder Cream toch?

"Lieve Ben, Als jij tijd hebt tussendoor, zou je me dan nog wat creme kunnen opsturen. Ik heb gisteren alvast 15 euro naar je toegestuurd. Twee potjes zijn voor een vriendin, dus het gaat hard :-). Ik merkte wel dat ik in die droge wintertijd veel meer moest smeren dan zomers, maar ze (m'n handen) hebben er in geen jaren zo goed uitgezien in de winter! Vast bedankt. Hartelijke groetjes, K."
"Van mijn zusje heb ik uw e-mailadres. Ik heb twee keer van haar een doosje met zalf gekregen en het resultaat was bevredigend. Graag wil ik nu zelf 5 doosjes bestellen."
"Heb je zaterdag nog een potje Ben's Wonder Cream voor mij? Die van mij is in beslag genomen door mijn nichtje ;-(. Tot volgende week! Liefs L."
"Dank je voor het opsturen, het is een heerlijke zalf, die me helpt bij eczeem, en voor de kinderen werkt het uitstekend als wonderzalf voor vanallesennogwat... Groeten,"
"...vandaag heb ik er mijn handen mee ingesmeerd, en ook mijn moeder en ik moet zeggen ze zijn heel erg zacht geworden en zeker niet vet, vanavond ga ik mijn gezicht proberen en hoop dat mijn gezicht net zo zacht word,tot nu toe ben ik er erg blij mee! J."
"Ik ben een darmenreinigingkuur gaan doen met klysma`s, dit ging helemaal top, totdat ik vergat (op mijn schone darmen) de verse groentensap te vermengen met water dus verbrandde de darm en mijn gezicht! Ik zie er vreselijk uit, ik lijk wel een monster, jouw cream is heerlijk nu!!! Mijn dank is wederom groot. Lieve groet J."