Dinsdag 17 april 13.36 Nieuwe Maan (dag 0 tot 3,5).
Interne formulering van je plan.
Die projectplanning met de Maan, daar ben ik al een paar jaar mee bezig. Niet altijd even actief of bewust. Het schrijven erover afgelopen MAANdag heeft me gestimuleerd om het deze Maan weer eens bij te houden. Hoe werkt het uit in de praktijk. Ik heb bedacht dat ik Briljantbenny.nl helemaal ga opknappen en ook actief ga onderhouden. De interne formulering van m'n plan.

Briljantbenny heb ik ergens in de vorige eeuw geregistreerd en 2 jaar geleden pas iets mee gedaan. In een paar uur tijd in elkaar geflanst en er verder niet zo veel aandacht aan besteed. Ondertussen heb ik toch redelijk wat (terugkerende) bezoekers per dag. Voor die trouwe bezoekers ga ik er dus maar eens werk van maken. Ik ga regenboogkleuren gebruiken. Regenboogkleuren, chakrakleuren. Ik wil er ook heel bescheiden wat advertenties opzetten. Als ik de kosten kan financieren en wat overhou voor een goed doel, dan ben ik tevreden. Ondertussen zijn we druk met de nieuwe RaSite. Streven is vanavond online, of dat gaat lukken? We moeten nog wat technische mankementen oplossen. Het afronden van de vorige fase is dus nog lekker aan de gang.

2 Nieuwe projecten die woensdag zomaar begonnen, zijn ook zomaar weer afgelopen. Hmm, wat moet ik daar van denken? We hebben gister ons reisje naar London geboekt en geregeld. Begin juni gaan we een training volgen (Patterns of Physical Transformation, poehpoeh) en we hebben dan ook een afspraak met Kate en Hugh. Ze hebben een voorstel voor ons, mailde Kate gister. Ik denk dat ik weet waar het over gaat en dat is NLP en heeeel spannend :-), zakelijk gezien. Dat zijn nieuwe bewegingen die de kosmos spontaan voor ons in petto had.

Van m'n natuurgeneeskundige, die maandag m'n bloed nakeek, moet ik meer bewegen. Haha, hoezo NM in Ram? Het bouwen van een site heeft niet zo veel met fysieke beweging te maken. Dat is uren achter de PC zitten. Het thema van de volgende fase, die vanavond begint, is 'beweging'. Morgen komen de kleinkinderen, dan kan ik plenty bewegen :-).

Trouwens die 2 stoeltjes die op m'n wensenlijstje van de vorige NM stonden... Het nichtje van Babs gaat emigreren en het bankstel niet ... Dus in plaats van 2 stoeltjes hebben we nu 2 bankjes. Ze staan prachtig en zitten heerlijk. Er heeft al iemand op gelegen voor een hypnose. Die was snel helemaal ontspannen :-). Bedankt nichtje en bedankt kosmos. En hou het blog van Annet in de gaten als je geïnteresseerd bent in Tibet, kosmos en communicatie. Ze gaan hun droomreis maken. Geen 7 jaar maar 4 keer 7 dagen.