"Zondag 6 mei 11.21 (dag 18,5 tot 22,5), Sociale uitwisseling en de noodzaak voor betekenis

Zakelijke overeenkomsten, contracten afsluiten en eventueel je werk afstemmen met anderen. Ben je met persoonlijke ontwikkeling bezig, dan is het toch belangrijk om met anderen te communiceren. Hou je koers aan, al lijkt het soms lastig."

Jawel, soms is het lastig, de puntjes-op-de-i-zetten-fase is aangebroken. We hebben al een paar keer naast elkaar gezeten de afgelopen dagen, 2 laptops op tafel en alles doorgelopen ... menu's checken, linken checken, titels checken, oude site ernaast ... hebben we nu echt alles overgezet? Zijn de meta-tags goed, klopt alles. Deze Maan fase 6 klopt in elk geval helemaal. Afstemmen en communiceren.

De site is nog in fase 1. De lucht in, naar boven, online is het doel!. We hebben een paar eisen: alle oude content moet over, alles wat te zien is moet functioneren en de url's moeten zoekrobotvriendelijk zijn.

En die vriendelijke adressen zijn de laatste perikelen. Het lukte eindelijk om die 'vriendelijke url's'-module te installeren, toen ging het mis. Werden we overal uitgekwakt. Heeft ruim anderhalve dag puzzelen gekost.

En Janneke, we hebben Stalytics ook aan de praat! Ik ben bijna scheel van het zoeken naar informatie en oplossingen :-). Het einde is in zicht. De site wordt enorm. 124 Pagina's content tot nu toe en er komen er nog wel een paar bij. Het blog gedeelte gaat natuurlijk gestaag groeien. Ik ga alle NLP-interventies zo beschrijven dat iedereen die dat wil, zelf met NLP aan de slag kan. Door het schrijven van dit blog heb ik er nu alle vertrouwen in dat het gaat lukken :-).

Morgenvroeg begint het Laatste Kwartier. Tijd voor bezinning.

Donderdag 10 mei 06.27 Laatste Kwartier (dag 22,5 tot 26)
De crisis van de belangrijkheid - integreer het verleden

Zelfs als deze Maanplanning persoonlijke ontwikkeling inhoudt, moet je nu kijken hoe anderen daarop reageren. Tijd voor zelfreflectie en alles in een breder perspectief plaatsen. Bevrijd jezelf van oude patronen die niet meer nuttig zijn zodat er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je planning niet zo geweldig verliep, vergeet het en ga verder. De komende Nieuwe Maan zit weer vol met nieuwe mogelijkheden.