Donderdag 10 mei 06.27 Laatste Kwartier (dag 22,5 tot 26)
De crisis van de belangrijkheid - integreer het verleden
Zelfs als deze Maanplanning persoonlijke ontwikkeling inhoudt, moet je nu kijken hoe anderen daarop reageren. Tijd voor zelfreflectie en alles in een breder perspectief plaatsen. Bevrijd jezelf van oude patronen die niet meer nuttig zijn zodat er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je planning niet zo geweldig verliep, vergeet het en ga verder. De komende Nieuwe Maan zit weer vol met nieuwe mogelijkheden.

Donderdagavond hadden we eindelijk de links onder controle en hebben we een privé deel op de site aangemaakt zodat ik al mijn researchmateriaal voor het schrijven bij elkaar heb!!

Misschien kan ik vanaf de volgende Nieuwe Maan - woensdag - wel aan benlicher.nl gaan werken. Hoewel het werk aan de ravisiesite enorm is, heb ik er heel veel zin in om van m'n privé web ook iets heel moois te maken. Ik zie wel hoe 't loopt. Ik ga het in ieder geval weer bijhouden voor mezelf.

Het is nu echt schrijven geblazen! Ik heb vrijdag ergens een nieuw kladBlog gemaakt, oh wat een heerlijke mogelijkheden allemaal.

Zaterdag gaven we een workshop voor de LVNG, hun bijscholingsdag. "Nieuwe NLP, hypnose en energie". Ongeveer 40 mensen in 't Atelier, dat ging precies. "Bevrijd jezelf van oude patronen die niet meer nuttig zijn zodat er ruimte komt voor nieuwe ontwikkelingen." Dat kwam wel een paar keer ter sprake :-).

Vanmiddag gaat de laatste fase in. De fase van het zaad dat gelegd wordt voor de activiteiten van de volgende Nieuwe Maan periode. Vaak is dat onbewust. Pas later realiseer je je dat dat zo is. Ik denk dat ik ga mediteren. De drukte van de afgelopen periode loslaten en ruimte maken zodat die nieuwe ideeën inderdaad gelegd kunnen worden.

De volgende fase, de laatste dagen voor de Nieuwe Maan op woensdag.
Zondag 13 mei 16.32 (dag 26 - 29,5)
Oogst van deze cyclus en toekomstige mogelijkheden Deze laatste fase is niet noodzakelijk een rustige. Het kan best zijn dat je van alles aan het afronden bent en ideeën krijgt voor iets nieuws.