Wat een drukte, de laatste dagen voor de NM. Nou ja, ik doe het allemaal zelf - of was het de meditatie zondagmiddag? Ik geniet er in elk geval van. Ik heb het weekend m'n kladblog gemaakt en m'n NLP dagelijks voer blog Puur NLP blog en ga samen met Kate de maandelijkse NLP tips nieuwsbrief van John La Valle vertalen. Zondag kregen we toestemming. We zijn al bijna klaar met de aflevering van deze maand. Die komt dan elke maand op onze nieuwe site te staan en ... Wonder dat van zelf hoes

Onze hypnose CD is klaar: "Wonder dat van zelf", 72 minuten wondere woorden om helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Je kunt hem bestellen in de webshop.

Joost heeft de muziek gecomponeerd nadat we de teksten ingesproken hadden. We zijn apetrots!! Deel 2 nemen we volgende maand op, daarna componeert Joost weer zomerse muziek erbij en kun je in de herfst nagenieten :-). Werkelijk, de conjunctie van Pluto/Mercurius en Pluto/Venus in mijn vijfde huis (dat van creativiteit), begint z'n vruchten af te werpen.