mercurius

maagd

 

Mercurius in Maagd door m'n 1e huis. Vervolg op Mercurius transit ...

 

 

20 augustus 2007

  • Verzoek gemaild om stukje over de behandeling met wonderolie van Edgar Cayce te mogen publiceren.
  • Ik ben heel blij met m'n vondst van vandaag. Een plug in om je web pagina's te laten vertalen door lezers. Iedereen kan een stukje doen, ik natuurlijk ook. Ik zit al helemaal te experimenteren op NLP mij. Als het een beetje werkt ga ik het hier ook installeren. Een 2-talig blog en wie weet welke talen er nog volgen. Mercurius en communiceren, en iets testen is wel wat voor kritische Maagd.

23 augustus

  • We hebben een flink stuk gereden, via Friesland naar Noord-Holland. De hei bloeit te vroeg dit jaar en staat er prachtig bij. Heide is een plant die bij Maagd hoort. Kom ik 's avonds thuis heeft een vriend me een gedicht gemaild ... over de hei! Ik plaats het nog een keer hier.

26 augustus

  • De kleinkinderen hebben een nachtje gelogeerd en zijn gister weer opgehaald, we rusten nog steeds uit :-).
  • Nog geen antwoord op m'n verzoek. Hmm, dan moet ik het gaan herschrijven. Nog even speurwerk naar de werken van Cayce, die gaf bijzondere adviezen voor zieke mensen.

Eigenlijk ben ik veel bezig geweest met zalf en olie. Olie tegen rode babybilletje gemaakt, geexperimenteerd met het vullen van tubes met m'n wondercream en met de anti eelt zalf die ik binnenkort ook via dit blog ga verkopen. Tjonge jonge, vette boel, maar nu kan ik het en heb een handige manier gevonden om snel en schoon de tubes te vullen. Bijna perfect tangetje gevonden om ze te sluiten. Binninenkort meer erover. De rozenolie die al een tijdje stond te trekken gezeefd en in flessen gedaan. Gemaakt van gedroogde rozeknopjes. Het ruikt lekker, maar het resultaat valt tegen. Nou het is een heerlijke basisolie voor vanalles. Maagd en gezondheid!

En helemaal lekker met mezelf bezig zijn. Dat roeren in zalfjes vind ik heerlijk ontspannend.Veel geschreven (Mercurius) op 2 blogs bijna elke dag een stukje en een nieuwe engelstalige site voor Ravisie aan het maken. We gaan de NLP opleidingen ook in het Engels doen, voor buitenlanders in NL.

Op naar Mercurius in het 2e huis (wat voor mij afgelopen nacht gebeurde).