Zondag 13 mei 16.32 (dag 26 - 29,5)
Oogst van deze cyclus en toekomstige mogelijkheden Deze laatste fase is niet noodzakelijk een rustige. Het kan best zijn dat je van alles aan het afronden bent en ideeën krijgt voor iets nieuws.

Woensdag 16 mei 21.27 Nieuwe Maan
De cyclus houd op, gaat verder en begint opnieuw. In Nieuwe Maan 17 april en projectplanning kun je het overzicht nog eens lezen. Er hebben zich in deze laatste fase heel wat nieuwe dingen aangekondigd. En iemand die op de dag van de vorige NM aankondigde dat ze belangstelling had voor een opleiding heeft zich gistermiddag ingeschreven. Dat vind ik leuk, zo precies passend.

Zo zijn er meer dingen gebeurd die klopten met de Maanfasen. En ondanks dat ik niet aan de BenBriljant site ben toegekomen heb ik wel een heleboel voorbereid en weet ik precies wat ik ermee wil en ga doen. Deze Maan(d) stond bijna helemaal in het teken van de RaSite en ik denk nog steeds dat we in de laatste fase zijn. We hebben nog wat snelheidsproblemen weg te werken, eerst moeten we erachter komen waar dat aan ligt.

Vandaag m'n wensenlijstje maken, vanavond gaan we samen mediteren en dan hebben we altijd ook een gezamenlijk doel. Een nieuwe cyclus van groei en nieuwe dingen beginnen. Alles wat je in gedachten had nu maar eens werkelijk maken.