De NM was vannacht om drie minuten over één en ik lag al heerlijk op één oor. Maar voordat ik ging slapen heb ik me geconcentreerd op mijn wensen voor deze NM periode. En vanochtend toen ik wakker werd bedacht ik dat ik tijdens de NM extra aandacht ga besteden aan de wensen van andere mensen.

  • Ik weet niet of Corien nog steeds brillen verzameld voor de inwoners van Mtangani. Ik weet wel dat ze in december er naartoe wilt.
  • Kathleen is nog steeds druk met haar Astrologische/Esoterische bibliotheek. Ik heb alweer een stapeltje boeken klaarliggen voor als ik iemand tegenkom uit de regio Eindhoven.

Tijdens de NM fase (de eerste 3,5 dagen na NM) is het goed om nieuwe projecten te beginnen. En hoewel dit geen nieuwe projecten zijn, krijgen ze op deze manier toch nieuwe energie en aandacht.

Misschien komen er in de loop van de tijd wensen bij van mensen die met mooie dingen voor andere mensen bezig zijn.

witte koriander bloem

Dit is de bloem van de Witte Koriander. De etherische olie werkt verhelderend, versterkend en helpt bij te weinig initiatief, hij stimuleert je creatieve vermogens ("Hemelse geuren, aromatherapie", Susanne Fisher-Rizzi, 1989) en ik vind hem wel passen bij deze NM wensen.