Ik heb het bijgehouden, afspraken, communicatie, informatie en zo meer van die zaken die 'mis' gingen tijdens deze periode. Kijk maar hier, m'n artikel van vorig jaar oktober, toen schreef ik er al over. Het is nog niet voorbij!

7-2 (vlak ervoor) begin ik braaf m'n voedinssupplementen weer te slikken, na 2 maanden 'staking'.

11-2
Kleinzoon kan er niks aan doen maar hij tikt m'n prachtige staaf van bergkristal om en die breekt doormidden. Op 15-2 zit het kleinere model dat ik al ruim een jaar bij me draag gewoon kapot in m'n broekzak. (Eind januari kwamen we thuis en toen lag een ander kristal op de grond - dat moeten de katten gedaan hebben - puntje eraf...).

16-2
Ik ga serieus aan de gang met m'n vrijwillige bijdrage aan www.fonteine.com, het verzamelen van wetenschappelijk nieuws over gezondheid en voeding. Jupiter (expansie tot overdrijven) zal er ook wel mee te maken hebben, ondertussen heb ik ruim 50 feeds die ik dagelijks bijhou. Daar ga ik nog in schonen want ik zie wel heel veel berichten vaker dan 1 keer.

17-2
NLP Intervisiegroep met 8 mensen. 3 konden er niet. We hebben na veel heen en weer gecorrespondeer een nieuwe datum geprikt en raad eens... dat is op 30 juni, tijdens de volgende retrograde periode.

19-2
De afspraak met een nieuwe coachklant (gemaakt vlak voor 17-2) gaat niet door. Ziekte in haar bedrijf. Ze belt wel weer (zal wel na 8 maart worden :-).
Een mail gestuurd naar iemand zoals beloofd op 16-2, nog steeds geen antwoord. (2-3)

20-2
Afspraak met vriendin gemaakt voor 24-2 Op 22-2 mailt ze dat ze zich vergist heeft en wel op 25-2 kan (ze is geweest, was heerlijk samen, ze heeft nog wat oud zeer weg kunnen werken).

24-2
Andere vriendin mailt of ze dinsdag 27 kan komen. OK. Gaat niet door. Uiteindelijk komt ze 1-3. Ze is verkouden en kan niet goed 'nadenken'.

1-3
R. komt toch het NLP weekend terwijl ze aangekondigd had dat ze waarschijnlijk niet zou kunnen.

2-3
Ons interne netwerk is al 2 dagen traag. Uiteindelijk geeft de server het vandaag op. We zijn nog steeds benieuwd of we al onze gegevens kwijt zijn. En veel plannen voor vandaag gaan gewoon niet door want Bas is met het apparaat naar de reparateur. (Eerst zou er iemand langs komen, dat werd later terug gedraaid, vergissing, hij kan pas maandag). We zouden vanmiddag eigenlijk iets leuks gaan doen samen omdat we het weekend een NLP training geven.

K. heeft ontslag gekregen (wegens administratieve onzorgvuldigheid :-) een nieuwe baan gevonden en vandaag, 2 weken later ofzo ontslag genomen. Ze werkt nog een week door en hopelijk duurt de baan die ze dan vind (als Mercurius weer gewoon loopt) wat langer :-).

4 van mijn coachklanten in deze periode komen omdat ze eigenlijk wat anders willen, met hun carrière of hun leven. Onrustig zijn, willen groeien of uit financiële overwegingen.

We hebben weer contact met zeker 12 mensen die we al maanden of langer niet gezien/gehoord hebben of niet konden bereiken.

De kat (uit een van onze nesten) van E. loopt weg en komt na 5 dagen pas weer terug.

Ik was zelf een beetje 'de weg' kwijt de afgelopen maanden maar ik denk dat ik het sinds vorige week weer heb, hoewel het nog niet helemaal senang voelt. Vandaar dat ik een tijd niets geschreven heb. Geen inspiratie ... Maar ineens, vanmiddag zat ik er weer in (omdat de middag heel anders loopt dan dat we van plan waren). Zo is deze retroperiode toch weer ergens goed voor. En och, als we alle gegevens kwijt zijn argh argh, kunnen we weer met een schone lei beginnen, moeten we aardig wat materiaal gaan scannen en hebben we weer een les geleerd.

Wordt vervolgd.