Mercurius, de communicatie en informatieplaneet ging op 8 maart 2007 om kwart voor 6 's morgens weer 'Direct' lopen, oftewel weer normaal.

Eerst staat hij dan nog stil en het duurt en paar dagen voor hij weer zijn normale omloopsnelheid heeft. Dus de retrograde effecten kunnen nog even duren. Ik heb het geweten. Op 8 maart ben ik de hele dag zowat bezig geweest om mijn laptop te schonen, allerlei storingen weg te werken en ik moest vanalles opnieuw installeren! Gister had ik weer het gevoel dat alles weer op gang kwam. Met J. naar een HRM beurs geweest. Prima kunnen netwerken, samen helemaal bijgekletst en door het kletsen maar 2 keer een afslag gemist :-).

Thuis aangekomen 2 telefoontjes; 2 nieuwe coachklanten. Een via een website waar ik pas 4 jaar op sta en net tegen vriendin had gezegd dat dat nog nooit een klant had opgeleverd :-) en een via onze eigen website. Heerlijk, als de kosmos weer meewerkt. Het kan nog even sputteren. Op 28 maart staat Mercurius pas weer op 10 graden Vissen, de graad waar hij stond toen hij op 14 februari retro ging lopen, en dan loopt alles pas weer 'normaal'.

Vervolg van Mercurius retrograde van 14 februari tot en met 8 maart 2007

3 en 4-3
We hebben NLP weekend met de Practitioners van begin februari. R. is er :-) Ik vergeet het snoer van mijn laptop, we kunnen niet alles printen omdat we de data niet hebben, de afspraak zondagmiddag met J&L om hun horoscopen en die van hun kinderen te bespreken wordt uitgesteld omdat ze beloofd hebben G. naar het station te brengen. OK, na 8-3 maken we een nieuwe afspraak. Ze zijn allemaal geslaagd maar we vergeten te vragen of ze met hun naam op onze site willen staan. Mailen dus, maar die staat nog op m'n takenlijstje.

5-3
Om 13.13 telefoontje dat alle data op onze server gered is!! We kopen voor een paar honderd euro nieuwe schijven, ook voor backups! (Mercurius conjunct Neptunus in Waterman: het geld glipt door onze vingers heen.)

K. heeft haar nieuwe job en is helemaal blij!

R. zegt haar afspraak voor as zaterdag af. Ze komt een week later.

6-3
De tweede dochter van J&M wordt een dag te laat geboren, en ik vergis me natuurlijk eerst een dag bij het maken van haar horoscoop. (Doe ik anders nooit :-)

Ik besluit een half uur voor vertrek om niet mee te gaan naar een netwerkbijeenkomst. Heb wat anders te doen. Bas is niet blij, eigenlijk teleurgesteld :-)

L. krijgt te horen dat ze iemand anders zoeken voor haar baan. Paniek.

7-3
Bas is bezig met de back-ups, maar het werkt niet. Blijft alsmaar op 99% hangen. Zal morgen wel lukken!

8-3
Mercurius Direct! Internationale dag van de vrouw. Om op 8-3-1990 5 uur 's middags opende de burgemeester van Dori (Burkina Faso) Le BonBon, mijn hotelletje, dat een succes werd :-).

Ik heb de afgelopen weken aardig wat taken uitgesteld en voor me uitgeschoven. Ik ga me het weekend maar eens concentreren op een nieuwe mindset om dan in de flow van de kosmos flink aan de slag te gaan. Wel, eigenlijk is Merc retro er de schuld van en dat is toch ook wel eens heerlijk :-). Toch heb ik ook nog wat dingen die waren blijven liggen weggewerkt en opgeruimd.

J en ik gaan volgende week samen naar een beurs, reclame maken voor Identity Compass. We hebben er zin in. Dat hebben we gelukkig afgesproken voordat Mercurius retro ging lopen.

9-3
En eindelijk vind ik een goed, gratis en online systeem om onze contacten bij te houden. Ik ben nu heel druk met de migratie. Er gaat nog wel wat mis maar ja, voordat je een nieuw systeem door hebt.

13-3
Dat mailtje waar nooit antwoord op kwam... Ik heb haar gebeld, ze was zo druk op haar erf dat ze niet eens de mail gelezen heeft de afgelopen weken. Wel steeds gedacht: oh ik moet mijn mail nog lezen! We maken nieuwe afspraken.

14-3
De back ups doen het! En nu op naar de Nieuwe Maan op maandag de 19e. Een zonsverduistering. Oeps, even is dan het licht weg.